MJSytic Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 http://www.aci.cz/4009941-pr-svetlo-h4-man-i-el-ovladane-l_d638.html Ano to je pro starý model. Ten je origo jak ručně tak elektricky. Nový model je elektricky (ale pořád manuálně. Jen na dálku pomocí elektromotorků) Návod je takový. Nastavit na 0 a seřídit viz příloha Vidím to na ťukanec zepředu, kdy to odnesly světla, a aby se ušetřilo, tak jsou tam světla z druhovýroby s manuálním nastavením. Kolečko v kabině máš, co? [upravil dne 4.11.13 17:32 od MJSytic] Citovat
Guest servisman Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 jen to ovládání stojí v peu 463 Kč obj.č. 622279 Citovat
Lachty Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 Na 0 to mám .... ale pořád to svítí vysoko a jakoby tim šroubem jak je na imbus tak na to vůbec nereaguje .... takže bych to chtěl vyměnit .... ale otázka je jestli se musí měnit celý světlo .. pokud ne tak kde seženu to šletování na nový model ? Citovat
Guest servisman Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 A není to vyskočeno u té kuličky a táhla, tím pádem není spojení mezi ovladačem a parabolou. Zkus to vyndat a zacvaknout , nevím jak to popsat ale i to el.ovládání se musí zacvaknout aby to bylo spojeno mezi motorkem a parabolou. Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Možná jen vypadlo to ovládání. Zkus vyndat žárovku a prstem tlačit (snaž se to moc neupatlat) na parabolu a zároveň točit tím šroubem na jednu a druhou stranu. Mohlo by se to chytit Nový štelování - pokud máš kolečko v kabině, vedou ti kabely ke světlům a zůstaly na nich konektory, tak ti stačí sehnat světla s motorkama a jen přehodit a zapojit. Možná budou stačit jen motorky a ty strčit do těchle světel místo toho manuálního, ale nevím, jestli to bude pasovat Citovat
Lachty Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 To je to nemam k tomu ani dráty ani spínač ... a tomuhle se divilo už hodně lidí Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Tak si dal někdo práci a dal to pryč, aby to na STK nebudilo pozornost. Tam, jak technik vidí kolečko na štelování, tak pak prudí, když to nereaguje Citovat
Guest servisman Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Když jsem měnil u felicie musel jsem to zacvaknout do paraboly a pak přidělat u světla -pootočit, jen u feldy je ovládáno kapalinou a tebe ručně. Podle mne to máš vyskočený z paraboly , já to měl u 405 a taky jsem svítil stále nahoru a proti mne blikali na mne. Musel jsem to zacvaknout do paraboly a pak jsem i viděl a nikdo už neblikal. Citovat
Lachty Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 Zkoušel jsem oddělat žárovku a zatlačit a točit a nic .... a vydělat to nejde pokud to vydělávám dobře .... má se to pootočit a vyjmout ne ? Citovat
Guest servisman Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 ano dá se to vyměnit za el.motorky Citovat
Lachty Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 A kdybych to chtěl předělat na elektriku nevíte jestli se dá někde sehnat set který obsahuje 2 motorky dráty a kolečko ? Citovat
MJSytic Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Tak jinak. Když přepínáš tou páčkou do polohy 0-1-2 tak to reaguje (parabola se hýbe), nebo ne? Ne. takový set neexistuje. Leda to všechno koupit od někoho z nějakého vraku [upravil dne 4.11.13 17:55 od MJSytic] Citovat
Lachty Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 Trochu jo, a hlavně to nejde moc točit na levé straně .... musim dost zabrat abych vůbec otočil Citovat
Lachty Odesláno 4. listopad 2013 Autor Odesláno 4. listopad 2013 No tak koukam po vrakách a snad seženu elektriku a bude pokoj ale díky za pomoc kluci Citovat
Marda728 Odesláno 22. leden 2014 Odesláno 22. leden 2014 Ahoj, mám Peugeot 106 Sketch, origo světla Valeo, s elektro krokovými motorky na štelování výšky světel, s otočným přepínačem na palubce u řidiče a svěla lítaj nahoru-dolu, jak když je blbý kontakt. Demontoval jsem přepínač, vyčistil plošky, i konektory u něj a problém se nevyřešil. Máte někdo radu nad zlato, co s tím? :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.