Colin Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Zdravím členy. Prosím o radu ve věci mýho Pežíka - Boxer 1.9TD. A sice... Když to po ránu nastartuju, vše je OK, jak v na volnoběh, tak v otáčkách. Jakmile se však motor trochu zahřeje třeba po 10 min jízdě a zastavím, na volnoběh motor kolísá a začne kouřit. Bíle až modrobíle, smrdí to po naftě. Měl jsem vyndaný vstřiky, byli na stolici, prý v pořádku. Olej nemizí, voda nemizí, jede a táhne to myslím dobře. Najeto poctivých 259000km. Citovat
Hafity Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Mimo vstřiků je tam i vstřikovací čerpadlo.... Citovat
Colin Odesláno 29. říjen 2013 Autor Odesláno 29. říjen 2013 Jasný. A je taky jasný, že to čerpadlo bude v čudu, nebo když ho vyměním, je možný, že to bude dělat stále? Ještě jsem si všimnul, že to jakoby pobublává jakoby na tři válce... Citovat
Hafity Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Čerpadlo vymontovat a na stolici s ním.... Po montáži seřídit předvstřik.... A před tím vším změřit pro sichr tlaky.... Citovat
straki007 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Na cerpadle je ale taky sytic.... Nezustava nahodou zapnuty? Citovat
Colin Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 Prozatím dík za rady, vyzkouším... Citovat
Colin Odesláno 23. listopad 2013 Autor Odesláno 23. listopad 2013 Tak další poznatky. Začala trochu mizet voda, ale... Ubyde jen do určité úrovně, pak ubývat přestane a s tím přestane i nepravidelný chod motoru a také kouření. Divný. Zkoušel jsem vodu dolít, začalo to kouřit. Odčerpal jsem vodu z nádobky do jisté minimální úrovně a kouření se ztratilo. Má někdo vysvětlení? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.