Ajap Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Ahoj, nějakej kretén se mně pokoušel vloupat do ZX. Byl to takovej amatér, že se nedostal dovnitř, ale pocuchal otočný krycí plech krytky zámku - označeno červenými tečkami na přiložené fotce. Ten samotný plíšek se mně podařilo vypastit ven a zámek funguje, bohužel je teď nekrytý. Protože je auto už jen na dojetí a nemám čas shánět někde po vrakáčích vložku zámku a hlavně se s ní pak montovat, jako jediná možná varianta \"opravy\" mě napadlo sehnat někde samostatně krytku zámku i s tím otočným plíškem a na prasáka ji nalepit na tu současnou. Ovšem nikde jsem nic takového nenašel. Neviděl jste někdo někde něco takového? Díky! Citovat
Guest servisman Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Co jsem koukal jedině celý zámek se dá sehnat. Podle SB tam z jiného nepasuje jen ZX . Jedině zkusit vrakoviště nový zámek vychází okolo 850Kč. nebo zde http://www.sbazar.cz/Lucka.Vesela/detail/2657930-prodam-komplet-zamky-citroen-zx [upravil dne 28/10/13 08:02 od servisman] Citovat
Ajap Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 Hm, tak to je na prd. Zámek měnit nebudu, takže zkusím pro formu obvolat pár \"lepších\" autodílů a pak se na to vykašlu. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 nejsem si jist zda by pasoval z něčeho jiného ,zkusil bych asi vrakáč ,kde to občas vyhazují neboť nemají klíče či dveře jsou ko . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.