toto1 Odesláno 22. říjen 2013 Odesláno 22. říjen 2013 Zdravim Vas, som tu novy, ale neznamena to, ze by som nehladal na fore . Mam jeden problem na mojom peugeote 407 (r.v. 2008). A to ten, ze raz za tyzden sa mi stane, ze po nastartovani mi nefunguje radio (nemam to velke s navigaciou), teda funguje, ale nefunguje mi ovladanie pod volantom (ide len pridavat a uberat hlasitost, nejde prepinat skladby a ani zmenit na radio). Tiez v tom case nefunguje pripinanie skladieb na sredovom tuneli, ale tam mi zmena CD na radio funguje, aj prepinanie stanic radia cislicami. Ked vypnem motor a nastartujem, tak vsetko funguje. Potom sa to o par dni opakuje. Nemal niekto podobny problem? Dakujem za radu. Citovat
janik6163 Odesláno 22. říjen 2013 Odesláno 22. říjen 2013 Čauko.Je to zrejme problém elektroniky.Sem tam to spraví aj mne.Dia neukáže nič.Neriešim to. Citovat
toto1 Odesláno 23. říjen 2013 Autor Odesláno 23. říjen 2013 Vdaka za odpoved, tak aspon nie som sam. Citovat
Micky Odesláno 24. říjen 2013 Odesláno 24. říjen 2013 Něco podobného mi dělala 406, zkus odpojit baterku, možná se to spraví. M. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.