Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás páni,kúpil som Peugeot 406 break 2,0i 99kW rok 1999. Mám taký problém pri jazde som si všimol že sa mi na 1sekundu rozsvieti check engine, nie je to stále raz to blikne a inokedy dva týždne nič. Pri plinulej jazde niekedy cítim také slabunké trhnutie. Volnobežné otáčky sú občas kolísavé. Nakoľko som problém trhania riešil na svojom predošlom voze Renault Laguna ,tak som išiel na to systematicky ,najprv som poriadne vyčistil škrtiacu klapku,krokový motorček voľnobehu, keď to pretrvávalo tak som vymenil lambda sondu, nakoľko nechcem len tak strieľať od pásu a kupovať zapaľovaciu cievku. Poradte mi prosím Vás diagnostiku ,ktorá by sa mi dokázala spojiť s mojou Bosch riadiacou jednotkou. Skúšal som scanmaster-nefunguje,lexiu neviem nainštalovať a neviem či mi bude fungovať s tým čínsko mexickým káblom,čo mam ,PCMSCAN-funguje ale len čítanie kodov, v Peugeot servise pre mna urobili tolko že mi zmazali staré chybové kody v RJ. Diag box zatial hladám patch aby som ho zaregistroval Akože....:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...