Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 2,1 td-vysoka spotreba,kouri cerne,chcipani za jizdy....

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,prosim o pomoc....procetl jsem tady vsechno a nejsem z toho nejak moudrej....koupil jsem tohle auto pred rokem a az doma jsem zjistil ze je odpojena hadice od turba,,,,proc nevim....auto nic moc netahne,jezdim na ctvr plynu,pak to kouri cerne a spis to ubere nez zrychli....navic houka turbo a spotrebu 10 litru a tohle jsem prisuzoval turbu,...jenze pak to prestalo chytat,az tak za minutu....tak jsem nastavil spravne predvstrik a chytalo to normalne ale o to vic to kouri cerne....navic mi to zase prestalo chytat,no tocim dve minuty....kdyz jde auto na volnobeh je to hrozne citit naftou,no asi jako kdyz je v tahu....nafta ok.vstriky a tlaky taky.\\A vcera a dneska mi to v tahu normalne chciplo,prvne kontrolka motoru a pak 5tis ot, a chciplo.nastartoval a zase dobry...myslim si ze je to kombinace cerpadla a turba co si o to myslite?dekuju za odpovedi,....jinak mam reseni jit se obesit do stodoly:D

Odesláno

nikdo nic?? tedkom mi to jeste pridalo dalsi zavadu,kdyz jedu v tahu tak treba z 4 na 5 zacnu radit na 2500 otacek,a po seslapnuti spojky sami vyleti otacky na 3200 a pak zase spadnou...jako kdybych nesundal nohu z plynu....jsem bezradnej...nejhorsi je ze to ma stejnou patku kabelu jako mela 605 2,5td a nikdo nema a nechci platit sileny palby v peugeotu....

kdyby to bylo obyc cerpadlo rekl bych regulator otacek ale tady nevim...

[upravil dne 31/10/13 18:07 od radek12345678912]

Odesláno

Nechci bct chytrej. Ale otec mel 2.1 td jako ty a vsechno co tu pises tak mu delalo taky. Bohuzel to bylo cepradlem. Na tehle modelech je lucas epic. je to elektronicke cerpadlo ktere odejde po 250 tis. je jasny ze je to od kusu ale co jsem se o tom informoval tak je to vic jak 70% sance ze pujde do kytek. A tohle opravdu neni levna zalezitost. Chlap ktery to opravoval navrhnul jednu vec. Predelat to na mechanicky cerpadlo a bude na vzdy pokoj. A dalsi vec. Tenhle typ nesezenes je to nedostatkove zbozi. Pokud by jsi ho sehnal tak pocitej s tim ze je v haji taky. To je muj poznatek s timhle typem. Hodne stesti :)

Odesláno

Nechci bct chytrej. Ale otec mel 2.1 td jako ty a vsechno co tu pises tak mu delalo taky. Bohuzel to bylo cepradlem. Na tehle modelech je lucas epic. je to elektronicke cerpadlo ktere odejde po 250 tis. je jasny ze je to od kusu ale co jsem se o tom informoval tak je to vic jak 70% sance ze pujde do kytek. A tohle opravdu neni levna zalezitost. Chlap ktery to opravoval navrhnul jednu vec. Predelat to na mechanicky cerpadlo a bude na vzdy pokoj. A dalsi vec. Tenhle typ nesezenes je to nedostatkove zbozi. Pokud by jsi ho sehnal tak pocitej s tim ze je v haji taky. To je muj poznatek s timhle typem. Hodne stesti :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak jsem zahadu vyresil:-) bohuzel cerpadlo je ok,jen bylo ucpany sitko v nadrzi,nizky prutok paliva atak.

Dalsi problem- porad to kouri cerne,jezdim skoro bez plynu na normalni jizdu,a nemuzu tocit vic jak 2500 ot aby za mnou bylo videt,a ke vsemu to vubec netahne.....A tuhle asi tak po dobu 3 tydny spotreba kolem 5 litru,motor do 4000 naprosto bez koure, celkem slusny vykon....a tedkom to zase zlobi.Myslim si ze je to nektery teplotni cidlo nebo neco v el.Nemate nekdo zkusenost??

[upravil dne 17/12/13 17:24 od radek12345678912]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...