Marda106 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Zdravim vas potřeboval bych poradit rano jsem sedl do sve 106tky a nemuzu nastartovat proste otocim klicem a vubec nic to neudela jen v tom nejak podezrele lupe kdyz mam klic v zapalovani... dik za pomoc:myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rimmer Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Zkus to natvrdo nastartovat tzv. klicem na starteru...pokud to pujde, tak je chyba ve spinacce, pokud ne, starter na repas...nejspis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 měl jsem podobnej problém u audiny a bylo to baterkou, byly tam 2 články úplně dead... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 Původně zaslal: Tommy306 měl jsem podobnej problém u audiny a bylo to baterkou, byly tam 2 články úplně dead... Myslis ze je to baterkou?? jako svetla a vsechno fakci dokonce tak pred pul hodkou nez to neslo nastartovat jsem v poho nastartoval..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Moje situace byla taková: auto furt startovalo bez problémů, pak jsem ho jednou večer zaparkoval a ráno otočím klíčkem a ani ?uk...kontrolky, rádio...vše v poho...tak jsem se nechal roztlačit, trochu jsem to projel, vypl motor a zkusil nastartovat...v poho (jízdou se dobyla)...druhej den zas nic, tak mi to maník nastartoval přes nějakej zdroj a nechal to přes noc na nabíječce a ráno mi řek, že mám dva články v pr...(prej se to pozná podle toho, že to bublá či co...).tak jsem koupil novou bat a bylo po problému...tak jestli máš možnost, zkus to podobně, akorát radši vynech tu část s tím roztláčením:bojim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 Původně zaslal: Tommy306 Moje situace byla taková: auto furt startovalo bez problémů, pak jsem ho jednou večer zaparkoval a ráno otočím klíčkem a ani ?uk...kontrolky, rádio...vše v poho...tak jsem se nechal roztlačit, trochu jsem to projel, vypl motor a zkusil nastartovat...v poho (jízdou se dobyla)...druhej den zas nic, tak mi to maník nastartoval přes nějakej zdroj a nechal to přes noc na nabíječce a ráno mi řek, že mám dva články v pr...(prej se to pozná podle toho, že to bublá či co...).tak jsem koupil novou bat a bylo po problému...tak jestli máš možnost, zkus to podobně, akorát radši vynech tu část s tím roztláčením:bojim Dik tak otec ted nasel nabijecku tak to zkusim on mi rikal ze prej ty co nefakceji nebublaji a tak to testnu dik za tip a rimmerovi taky to pak zkusim taky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 jestli máš možnost půjčit jinou bat (třeba od otce:D), tak to zkus nastartovat s ní a uvidíš hned, jestli je problém v baterce nebo třeba ve startéru:super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marda106 Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 Jo jasne ted jsem zrovna vyndal tu baterku a dal ji na nabijecku a vypada dost vysate podle meraku na nabijecce tak jse mozny ze to bude baterkou... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts