Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Během jízdy nevhodne . Mne by se spíš líbilo , kdyby to svítilo jen při otevření dveří .

Odesláno

a stredovy panel. tie rozdiely na displejoch nieje vidno skoro vobec. fotak tie rozdieli viac vyzdvihuje. a radio uz je dokoncene a cele modre len to som nestihol uz odfotit:) nazivo to vyzera este lepsie ako na fotkach. vobec to netaha oci ako ludia pisali ze modra strasne taha oci. a podla mna sa to tomu auto neskutocne hodi a povedalo mi to aj viac ludi co som viezol ze je to omnoho lepsie ako ta origo oranzova:) ak by niekto chcel s dacim pomoct ohladom tohoto kludne sa rad podelim so svojimi skusenostami :)

post-51171-14109633752235_thumb.jpg post-51171-14109633752907_thumb.jpg

[upravil dne 16/10/13 13:51 od spoky]

Odesláno

posledne foto a to su led nahrady za ziarovky do patic. toto bolo prve riesenie s normalnou led ale kedze ma nanic rozptyl a nepomoze ani brusenie hlavicky, tak som ju vymenil za smd led ktora sla tiez presne na hranu toho plosaku. Ak by dakto chcel :)

post-51171-14109633753239_thumb.jpg

post-51171-14109633753754_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Uff na tohle jsem nikdy nebyl..ale když se ti to líbí... :) Ale alespoň origo koberečky by jsi si mohl sehnat než tyhle uni co tam vůbec nesednou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...