spoky Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 chcem sa pochvalit svojou robotou :-) budiky a stredovy panel dam ked pridem domov. zatial len takto video Citovat
machulda Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 mě by to asi celkem rušilo při jízdě v noci Citovat
spoky Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 je tam 3 polovy vypinac:-) moze svietit nesvietit a hrat :-) ale nerusi to da sa nato zvyknut a tie pohlady ked stojis na krizovatke :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Během jízdy nevhodne . Mne by se spíš líbilo , kdyby to svítilo jen při otevření dveří . Citovat
spoky Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 ako som vravel ze budiky dam neskor. prva foto ak je zaradene hocico okrem D kedze mam automat. druha po zaradeni D Citovat
spoky Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 a stredovy panel. tie rozdiely na displejoch nieje vidno skoro vobec. fotak tie rozdieli viac vyzdvihuje. a radio uz je dokoncene a cele modre len to som nestihol uz odfotit:) nazivo to vyzera este lepsie ako na fotkach. vobec to netaha oci ako ludia pisali ze modra strasne taha oci. a podla mna sa to tomu auto neskutocne hodi a povedalo mi to aj viac ludi co som viezol ze je to omnoho lepsie ako ta origo oranzova:) ak by niekto chcel s dacim pomoct ohladom tohoto kludne sa rad podelim so svojimi skusenostami [upravil dne 16/10/13 13:51 od spoky] Citovat
spoky Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 posledne foto a to su led nahrady za ziarovky do patic. toto bolo prve riesenie s normalnou led ale kedze ma nanic rozptyl a nepomoze ani brusenie hlavicky, tak som ju vymenil za smd led ktora sla tiez presne na hranu toho plosaku. Ak by dakto chcel Citovat
orlicky.michal Odesláno 15. leden 2014 Odesláno 15. leden 2014 ako si docielil to že to bliká?? Citovat
John Odesláno 16. leden 2014 Odesláno 16. leden 2014 Uff na tohle jsem nikdy nebyl..ale když se ti to líbí... Ale alespoň origo koberečky by jsi si mohl sehnat než tyhle uni co tam vůbec nesednou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.