gaff Odesláno 14. říjen 2013 Odesláno 14. říjen 2013 Zdravím, z ničeho nic mi přestalo topit auto (P406 1.8 16V, 81kW, r.v. 1996). Resp. trochu topí, ale fakt jen velice vlažně. Když je motor horkej, tak topení stále nic moc.. Sahal jsem na chladič vepředu a je celej horkej, hadice, co vedou do kabiny jsou taky horké, na budíku je k 90ti stupňům, v autě přesto není horko. Počítám, že kdyby zůstal otevřenej termostat, tak by v autě nakonec teplo bylo, jen by to dýl trvalo. Kdyby naopak termostat zůstal zavřenej, tak by bylo horko hned, ale auto by se přehřívalo.. Mohlo by tam být někde něco zaneseného? Nebo vadná klapka, kterou se topení ovládá? [upravil dne 14.10.2013 13:51 od gaff] Citovat
Guest servisman Odesláno 14. říjen 2013 Odesláno 14. říjen 2013 jde o to že teplý jde stále přes radiátor topení, jen se ovládá klapka ,která pouští teplo do auta.Třeba je chyba tam,klapka se neotevře celá a tím topí málo. Citovat
gaff Odesláno 19. říjen 2013 Autor Odesláno 19. říjen 2013 Dneska jsem si všimnul, že oba krajní fukary jsou v pohodě, špatně fungují jen ty uprostřed palubovky........ Citovat
gaff Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Tak nakonec to bylo jen ucpaný topení, hodina práce, tři stovky, uf :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Tak to máš za dobrou cenu , hlavně že už ti to topí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.