Leo Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Tak už to mám vzadu jako jarmyl . Na černém skle hezky bílou, která vypadá moc dobře a v předu mám decentně stříbrnou. Pokud však mohu porovnat kvalitu samolepek tak ta stříbrná se mi zdála nějaká lepší než bílá (lépe se s ní pracovalo) . [upravil dne 1/11/13 07:48 od Leo] Citovat
odee Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Mě se třeba šedá na šedé líbí. Jasně, na první pohled v malým neviditelná, ale třeba velká nálepka přes celej bok auta jen v matu by vypadala perfektně. Plánuju na 106 něco podobnýho, jako má Pe.Tr, ale černou na černý auto:) Spíš bojuju s tím, jak zpropagovat club na předku auta, nálepky různě nalepený u světel a tak se mi moc nelíbí, tak začínám uvažovat o tom, že bych si dal velkou na sklo, jako mám na zadním, ale přemýšlím, jestli by to vypadalo dobře... [upravil dne 1/11/13 11:38 od odee] Citovat
groovred Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Starši vlákno ale musim se pochlubit jak jsem blbej koupil střibrnou nalepku a dal jsem ji na střibrnou metalízu, je to děs a hrůza! budu muset koupit novou jinak nevím ale ta nalepka mi príjde strašne blbá, půlka nápisu mi zůstavala na podkladu, sundat to bez zapatlani je umění.... Citovat
groovred Odesláno 30. duben 2014 Odesláno 30. duben 2014 Jj ale už tam není [upravil dne 30/4/14 06:47 PM od groovred] Citovat
Leo Odesláno 30. duben 2014 Autor Odesláno 30. duben 2014 Co jsem si všiml, tak bílou a stříbrnou dělá asi jiná firma, protože mají trochu jiný lepící podklad. Tuším, že ta bílá jde nalepovat ještě hůř . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.