Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Stříbrná samolepka clubu na stříbrné metalíze

Recommended Posts

Odesláno

Tak už to mám vzadu jako jarmyl :cool:. Na černém skle hezky bílou, která vypadá moc dobře a v předu mám decentně stříbrnou.

Pokud však mohu porovnat kvalitu samolepek tak ta stříbrná se mi zdála nějaká lepší než bílá (lépe se s ní pracovalo) :myslim.

post-7269-14109633939258_thumb.jpg post-7269-14109633938647_thumb.jpg

[upravil dne 1/11/13 07:48 od Leo]

Odesláno

Mě se třeba šedá na šedé líbí. Jasně, na první pohled v malým neviditelná, ale třeba velká nálepka přes celej bok auta jen v matu by vypadala perfektně. Plánuju na 106 něco podobnýho, jako má Pe.Tr, ale černou na černý auto:)

Spíš bojuju s tím, jak zpropagovat club na předku auta, nálepky různě nalepený u světel a tak se mi moc nelíbí, tak začínám uvažovat o tom, že bych si dal velkou na sklo, jako mám na zadním, ale přemýšlím, jestli by to vypadalo dobře...

[upravil dne 1/11/13 11:38 od odee]

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Starši vlákno ale musim se pochlubit jak jsem blbej :D:roll koupil střibrnou nalepku a dal jsem ji na střibrnou metalízu, je to děs a hrůza! budu muset koupit novou :roll jinak nevím ale ta nalepka mi príjde strašne blbá, půlka nápisu mi zůstavala na podkladu, sundat to bez zapatlani je umění....

post-21217-14109637256593_thumb.jpg

Odesláno

Co jsem si všiml, tak bílou a stříbrnou dělá asi jiná firma, protože mají trochu jiný lepící podklad. Tuším, že ta bílá jde nalepovat ještě hůř :bacha.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...