AnRy99 Odesláno 12. říjen 2013 Odesláno 12. říjen 2013 Caute, chcel by som sa opytat. Pod autom mam polamane kryty. Tak ako kryt motora tak aj zadny. To nieje problem zohnat, ale horsie je, ze mam polamane aj kryty ktore su zo spodu auta po pravej a lavej strane. Su rovnake na obidvoch stranach. Su v strednej casti a su prichytene strasne zvlastnymi svorkami o auto. Dufam ze viete niekto o ktorych hovorim. Potreboval by som zohnat nahradne, je to mozne? diki moc Citovat
Guest servisman Odesláno 13. říjen 2013 Odesláno 13. říjen 2013 co jsem koukal na jiné stránky, autokelly a pod dá se sehnat co potřebuješ ,Jen to chtít a ne čekat kdo to co nabídne. Citovat
AnRy99 Odesláno 15. říjen 2013 Autor Odesláno 15. říjen 2013 a ako to zozeniem v autokely? podla orig cisla? originalny diel stoji 50 eur a dakujem pekne za kus plastu tolko dat nemienim, z nejakeho vrahu si myslim ze to zozeniem lacnejsie ... ilustracne foto? naco? vsak pod autom su plasty ktore kryju motor zo spodu a potom dva bocne (tie ktore potrebujem ja) ktore kryju hadicky ... nikto nic? nema ktosi nejaky vrak? Citovat
Guest servisman Odesláno 15. říjen 2013 Odesláno 15. říjen 2013 Jsou borci co si to udělají z plechu , kdysy jsem si dělal na Lagunu a ok Citovat
tybyt Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 kebyze mi dodate peknu fotku s rozmermi tak vam kludne vyrobim z nerezu Citovat
AnRy99 Odesláno 27. říjen 2013 Autor Odesláno 27. říjen 2013 aka by bola tvoja vyrobna cena? nemozes to vyrobit podla krytu zo svojho auta? mal by som zaujem v tom pripade [upravil dne 27/10/13 22:13 od AnRy99] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.