Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dnes po ujetí cca. 200 km se mi z ničeho nic rozsvítila \"kontrolka regulace emisí\" a hlásilo \"depollution system faulty\". Během jízdy se auto chovala zcela normálně, jelo krásně, spotřeba 4 litry bez zjevných závad, poruch či škubání. Mám 307 1.6 HDi SW 80kW. Může mi někdo tuto poruchu či hlášku vysvětlit a objasnit

Odesláno

táto hláška môže mať veľa príčin, preto fakt je dobré to dať čo najskôr na diagnostiku. bez tej sa ďalej nepohneš . ak ti svieti kontrolka motora tak to bude väčšia chyba pokiaľ nie tak niečo menšie ale ja by som to nepodcenil.

Odesláno

Motoru neublížiš-sám sa bude chrániť a časom prejde do núdzového režimu a to ťa donúti diagnostikovať a opraviť.

Odesláno

to se mě taky minulý týden stalo.Auto jelo naprosto normálně akorát svítila kontrolka motoru.Udělal jsem diagnostiku a byl to snímač tlaku vzduchu na sání.Oprava 830,-Kč.

Najezdil jsem na \" kontrolku \" cca 250 km,ale nevím co je u Tebe.:myslim

Odesláno

Nevím dnes jsem s tím musel ráno hodit kluka na fotbal a jak jsem jel zpět a auto bylo pořádně zahřáto tak jsem to zkusil pořádně protáhnout a jede to krásně i nad 3000 otáček, zátah to má tak snad jen nějaká prkotina. Krom svícení kontrolky a vyskočení varující hlášky nepocituji rozdíl před a po.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...