nokiov Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 Zdravim.Koupil jsem si zadní kotouče a desky v domění že když si to vyměnim sám tak ušetřím za výměnu.Bohužel jsem skončil u brzdového pístku který mi nejde zatlačit.Jsem zvyklý od medvěda že to šlo normálně zatlačit.Na peugeotu jsem to nikdy zatím neměnil ikdyž máme peugeoty docela dlouho. Zjistil jsem si že u peug.se má pootáčet a tlačit.mohl by mi někdo poradit nějakej figl jak zatlačit zadní brzdovej pístek jinak než tím stahovákem aníž bych musel odpojovat celej ten zadní třmen.? Ten spešl stahovák nemohu nikde sehnat a kupovat se mi kvůli tomu nechce. Dík za tipy [upravil dne 10/10/13 18:53 od nokiov] Citovat
Medion Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 já to dělal stužidlem a šroubovákem-stužidlem jsem zatlačoval váleček a šroubovákem,kterej dáš do drážky v pístku otáčíš a dělali jsme to ve dvou-jde to líp [upravil dne 10.10.13 19:56 od Medion] Citovat
nokiov Odesláno 10. říjen 2013 Autor Odesláno 10. říjen 2013 musím se přiznam že tento způsob mě ani nenapadl.čekal jsem totiž že to půjde docela ztuha otáčet Citovat
Medion Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 mělo by to jit lehce,ten pístek je na šroubu a proto se musí zašroubovat a přetlačuješ jen brzdovku zpátky do nádržky. Citovat
Buback Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 ja mel ten samy problem, nakonec sem ani tlacit nemusel, jen sem \'\'zasrouboval\'\' pist a bylo. Predek je zatlacovaci. Bagetaci jsou fakt hlavy skopove Citovat
Medion Odesláno 10. říjen 2013 Odesláno 10. říjen 2013 ja mel ten samy problem, nakonec sem ani tlacit nemusel, jen sem \'\'zasrouboval\'\' pist a bylo. Predek je zatlacovaci. Bagetaci jsou fakt hlavy skopove Nemyslim si....přez ten šroub maj ručku a myslim si že určitě lepší než když je ještě v kotouči buben na ručku Citovat
nokiov Odesláno 11. říjen 2013 Autor Odesláno 11. říjen 2013 před chvilkou vyměněno. Úspěšně!! Dík za radu:papa:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.