Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Koupil jsem si zadní kotouče a desky v domění že když si to vyměnim sám tak ušetřím za výměnu.Bohužel jsem skončil u brzdového pístku který mi nejde zatlačit.Jsem zvyklý od medvěda že to šlo normálně zatlačit.Na peugeotu jsem to nikdy zatím neměnil ikdyž máme peugeoty docela dlouho. Zjistil jsem si že u peug.se má pootáčet a tlačit.mohl by mi někdo poradit nějakej figl jak zatlačit zadní brzdovej pístek jinak než tím stahovákem aníž bych musel odpojovat celej ten zadní třmen.? Ten spešl stahovák nemohu nikde sehnat a kupovat se mi kvůli tomu nechce. Dík za tipy

[upravil dne 10/10/13 18:53 od nokiov]

Odesláno

já to dělal stužidlem a šroubovákem-stužidlem jsem zatlačoval váleček a šroubovákem,kterej dáš do drážky v pístku otáčíš a dělali jsme to ve dvou-jde to líp

[upravil dne 10.10.13 19:56 od Medion]

Odesláno

ja mel ten samy problem, nakonec sem ani tlacit nemusel, jen sem \'\'zasrouboval\'\' pist a bylo. Predek je zatlacovaci. Bagetaci jsou fakt hlavy skopove :(

Odesláno
ja mel ten samy problem, nakonec sem ani tlacit nemusel, jen sem \'\'zasrouboval\'\' pist a bylo. Predek je zatlacovaci. Bagetaci jsou fakt hlavy skopove :(
Nemyslim si....přez ten šroub maj ručku a myslim si že určitě lepší než když je ještě v kotouči buben na ručku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...