ajsik Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Měl jsem v základu manuální stahování oken a nechal si tam odborně namontovat neoriginální motory které nemají dorazy a už mi zničily druhý lanovod u řidičova okna , takže mi končí trpělivost a chci to přehodit za originální stahovačky s motory. Můžu mít ale jen kabeláž ve dveřích a z dveří je to prý vedené svazkem (tj. od konektoru ve dveřích) nějakým svazkem. Zajímá mě jestli má každá 306tka už připravenou kabeláž od konektoru interiérem až do druhých dveří tj. pouze namontuji spínače ve dveřích a napojím se na el. ve dveřích a to same udělám ve druhých dveřích. A nebo to budu muset nějak natahat sám. je to model 9/99 má dálkový centrál . díky za rady Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsik Posted August 24, 2005 Author Share Posted August 24, 2005 nikdo neví ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 vi: schema to vi, a pak tvoje sikovnost - staci se kouknout trosku na streva toho svazku zevnitr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipnicak Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 jak je to ze svazkem co kouka ze sloupku a konci u dveri konektorem?? potrebuju ho vymeni,mam ho poskozenej.Doufam ze to neni soucast celeho svazku. Rozebirani je dosti pracne.Nemenil to uz nekdo?? je to 306/98 ma to ovladani el.zrcatka L+P,oknaLP+PP,central Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajsik Posted August 28, 2005 Author Share Posted August 28, 2005 tak sem to rozebral a koukal na me krasny 10kontaktovy konektor (zapojeno 6) a podle el. schema sedi cisla vodicu, takze mam vse ale ted resim jestli tam budou rele a pojistky ... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts