306-Kubik-S16 Odesláno 1. říjen 2013 Odesláno 1. říjen 2013 Ahoj je to tu,zrovna kdyz je tu zima prestal mi foukat ventilator nereaguje na otaceni regulace rychlosti vymenil jsem teda ovladac rychlosti a porad nic:( musel jsem to zatim pripojit pres pojistku a vypinac na 12V ale problem je ze se toci strasne malo kdyz prohodim plus s minus tak se zacne tocit rychle ale opacnym smerem tudis na okno fouka prd na ventilatoru jsou tri konektory ja dal jenom +12 a kostru jak udelat aby foukal aspon treba na plno nez vyresim kde se stal problem dneska sjem musel uz skrabat sklo rano diky za kazdou radu jedna se o moje 1.9TD Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 2. říjen 2013 Autor Odesláno 2. říjen 2013 nikdo zadnej typ jak to vyresit? Citovat
radim.1008 Odesláno 2. říjen 2013 Odesláno 2. říjen 2013 Když mě přestal v loni nějak v tomto čase, náhoda co foukat, tak za problémem stál vypálený konektor. Zkus tam hodit jiný, jestli není vada přímo v něm. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.