Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no ako som čítal, neviem či je práve WD vhodné na čitsenie egr, je na to špeciálny spray

http://autokozmetika.heureka.sk/valvoline-egr-plus-turbo-cleaner-400ml/

ja som nedávno kupoval sponu na egr v peugeote v BB na moju 1.6hdi bola so skrutkou (nebola zacvakávacia) skús túto možnosť aby ti tesnil ten spoj (neviem či tú sponu majú aj na 2.0), a ten čierny dym by som tipoval na zlú trysku, to by pravdepodobne nasvedčovalo aj samovoľnému pridávaniu, keďže RJ sa snaži údržať otáčky a to že ti to robí strosti pri regenerácii je už len ďalšie zhoršenie problému, to je môj názor, vychádzajúc z mojich skúseností :)

Odesláno

no zda sa mi ze spotreba isla dole o daco. ale nic moc. teraz mi to v kosiciach zacalo regenerovat tak to som bol moc rad... :(

V CR som si kupil novy vent.chladenia bo moj bol K.O. (8100kc) ale ani to nepomohlo. :(

Diag nic nehlasi. ale pri testovani cez PP2000 \"OBVOD ELEKTROMAGNETICKEHO VENTILU OVLADANI VENTILU BYPASS CHLADICIHO OKRUHU\" som ziadne cvakanie ani nic nepocul. moze byt v tom problem alebo to nema cvakat?

Balachar :

:xvul cim to je??? http://kepfeltoltes.hu/131220/20131219_151246_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

• O 9 let později...
Odesláno

Zravim mám ten istý problém a nevedeli na to prísť ani v servise Peugeot diagnostyka nič neukaže vymenili všetko možné ale stále to je rovnakké😂 ak máte neake nové skusenosti s touto poruchov dajte prosim vediet  je to 407 HDI DAKUJEM

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...