Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar všetci,

už dlhšie mi svietila kontrolka airbagu, keďže technik STK pri poslednej kontrole frflal že to nesmie svietit dal som to do servisu peugeot pred vyše rokom na kontrolu airbagov - výsledok : bude treba vymenit slimáka pod volantom t.j. komplet ovládacie páčky, za symbolickú cenu cca 400 € - t.j skoro zostatková cena celeho auta. Keďže termin STK sa pomaličky znova blíži, začal som pozerat náhradne diely na inrternete s tým že to dáko vymením. ALE v piatok som natrafil na jedného chlapíka ktorý nemal problém s tým že ho otravujem, našiel si na mna čas a pri kontrole na počítači mi presne povedal kde bude problém - doma som prečistil kontakty vypínača bočného airbagu a aj spoj bočného airbagu ktorý sa nachádza pod volantom a kontrolka už nesvieti.

takže aj touto cestou by som sa ešte raz poďakoval pito.za za čas, ochotu a hlavne nájdenie chyby

p.s. musim si po dlhsom case zvyknut na to ze mi svieti o jednu kontrolku menej :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...