fijalka Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Nu tak som objavil v mojom mixe daku krabicku nad vnutornym svetlom co to asi je nvite nekdo tusim ze to ma daco z ovladanim bo z toho cuha daka fotodioda origs kasna aj z ele. vibavou je P205XS r.97 ja som do toho vrazil diesel 1.9 r.92 idu z toho 4 draty +12 a kostra a te zvisne dva su ??? a jak to spojazdnik ak to je dalkove ovladnie tu krabisku do penazenki nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comm Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 to je dialkove ovladanie na central Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fijalka Posted August 21, 2005 Author Share Posted August 21, 2005 oki a je to dako kodovane a da sa vobec zohnat to krabicka na kluce a co to sa stoji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.mycTD Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Uz se to tu resilo nekolikrat a myslim ze zaver byl vykaslat se nato. Myslim ze IR ovladani uz je stejne v dnesni dobe out. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts