rocko3 Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Zdravím vospolok.Mám takú malú otázočku ohladne svetiel.Keď naštartujem a rozsvietim svetlá tak mi začnú slabšie svietiť a po niekolkých sekundách sa rozsvietia na normálnu intenzitu.Poprosil by som o radu že čím to môže byť.Vopred ďakujem. Citovat
miroja Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Ak to nerobi ked mas motor vypnuty, tak to mohol byt problem bud s alternatorom (uhliky, integrovany regu;ator napatia), alebo s nedokonalym pripojenim alternatora do palubej siete. Myslim aj + aj -. Ak to robi aj z baterky a sprava sa rovnako lave aj prave svetlo, siel by som po vypinaci (prepinaci) svetiel, pripadne po vodicoch a konektoroch od baterky cez vypinac az k poistkam v motorovom priestore. Citovat
rocko3 Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 No ono ani tak neblikaju len po nastartovani slabsie sviei a po chvili zacnu svietit normalne.Inac tam nic blikajuce nieje. Citovat
rocko3 Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 No ono ani tak neblikaju len po nastartovani slabsie sviei a po chvili zacnu svietit normalne.Inac tam nic blikajuce nieje. Citovat
miroja Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 V akom stave mas dobijanie, ake su palubne napatia pred zapnutim svetiel a po zapnuti ? Citovat
pastorek Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 ...Keď naštartujem a rozsvietim svetlá tak mi začnú slabšie svietiť a po niekolkých sekundách sa rozsvietia na normálnu intenzitu.... Takto sa prejavuje zvýšený vnútorný odpor akumulátora. Väčšinou to býva predzvesť skončenia životnosti. Citovat
rocko3 Odesláno 25. září 2013 Autor Odesláno 25. září 2013 Baterku mam len dva roky staru tak dufam ze este nieco vydrzi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.