Kloub Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 zdravím začaly mi chodit docela nepřijemné sms od m@o2.com nevíte zda se dá tohle nějak zablokovat? nebo zjistit od koho to jde? Citovat
MotoMoto Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Pokud máš trochu chytrý telefon tak se to dá blokovat. Citovat
Kloub Odesláno 22. září 2013 Autor Odesláno 22. září 2013 bohužel je to obyč firemni starší nokia..... Citovat
MotoMoto Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Tak s tím asi nic nenaděláš, jaká je frekvence těch SMS? Citovat
Charlie 1 Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 měl jsem s tím ohromné problémy,pomohla až nová SIM karta... měl jsem android mobil,jak se to dá MotoMoto blokovat to by mě zajímalo??? Citovat
velkybanan Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 pokud tam není číslo a je tam jen email tak se to u Nás dohledat nedá.Pokud to jde někde z emailu na mobil jediný co já dohledám , je to , že daný email se přepsal a poslal přes Naše SMSC do tvého telefonu. Citovat
MotoMoto Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Z hlavy nevím, ale je spousty aplikací co blokují příchozí hovory a nebo SMS, jen teď nevím zda to jde když to odchází z mailu. Z čísla určitě, to umí i přímo Android. Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Jo,ale nejde zakázat aby to mobil sam odesílal ,když tam je vir,viz co pomohlo u me nova SIM+flash Citovat
MotoMoto Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 Ale on má problémy s příchozími zprávami, ne? Citovat
velkybanan Odesláno 23. září 2013 Odesláno 23. září 2013 1.SIM nemá vliv na odesílání SMS je na ní jen číslo SMSC a šifrovací klíče na přihlášení+další blbiny.SMS odesílá phones 2.i když to jde z mailu jde to přes naše SMSC pod číslem SMS brány , která maily zpracovává do SMS -> dá se zjistit číslo a to zablokovat(teoreticky by to mělo být vidět i v mobilu) ad 2 : je to obecná SMS brána , kterou když si ZKZ zakáže tak si může zakázat i SMS z netu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.