Capy Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 tak kdo mi poví jestli je tvar nové kapoty až po horní hranu světel stejný jako na staré? A k čemu to - mám v plánu vyrobit formu na zadní laminátovou kapotu starý model, ale jestli je až po hranu stejná není problém zaformovat novou a na starý model jen ořezávat. chci se dostat min. na polovinu hmotnosti seriové Citovat
mi16 Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 vysvka svetiel pri starom a novom modely je rovnaka... tak podla mna by mala byt aj vyska kapoty po svetla rovnaka.. Citovat
Capy Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 no uvidíme seženu kapotu z nového modelu Citovat
Capy Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 dam pak vědět když se povede. chci to přes zimu at je co dělat Citovat
Marcel505 Odesláno 22. září 2013 Odesláno 22. září 2013 Není náhodou nová kapota s výřezem mezi světla????? Citovat
Capy Odesláno 22. září 2013 Autor Odesláno 22. září 2013 je ale vyřešili to jen protažením staré. tudíž když se zaformuje nová. k vytvoření staré bude stačit pouze ořez (bavím se o vnějším plášti vnitřní se musí dělat na každou jinej) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.