Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem mrknul do SB a upřesňuji: otáčej opatrně doprava po směru hodinových ručiček až na doraz. Potom zpět o 2,5 otáčky a tady je střed. Takto nasaď COM na trubku hřídele volantu při srovnaných kolech do přímého směru.

Odesláno

Caute, tak dnes som bol v peugeote na vymenu toho modulu a nepotesili ma :grr:grr. servisak mi povedal, ze vyhadzuje chybu - vnutorna zavada snimaca - ked som mu povedal o tom nastaveni stredu a to ze je to aj v SB, tak mi povedal ze oni to tak nerobia, no neviem. Pri kalibracii vypisalo - kalibrace snimace volantu ukoncena ale objevil se problem. vyskytuji se tri pripady:

1.porucha snimace volantu byla znovu vybavena pocitacem. nejprve opravte tuto zavadu a pak spustte znovu kalibraci.

2. uzivatel spustil kalibraci uhlu volantu bez respektovani predepsanych doporuceni. Znovu zahajit kalibraci a dbat na dodrzeni techto pokynu

3. uzivatel spustil kalibraci uhlu volantu, zatimco vozidlonebylo ve stavu stopu. Znovu spuste kalibraci uhlu volantu a dbejte na to, aby vozidlo bylo ve stavu stopu

takze som uplne nadseny, pretoze to bolo vymontovane z auta, ktore bez problemov jazdilo a nevyhazovalo ziadnu chybu ESP na pocitaci. Takze neviem ci sa to pokazilo pri vyberani alebo montazi. :myslim ale dakujem chalanom v servise peugeot v PD, boli ustretovi a nebol problem sa dohodnut :super, packu aj rozobral ale tak genialne som ju zlomil, ze sa to neda vymenit

zavady: C1135 a C1388

[upravil dne 27/9/13 14:35 od pengo]

[upravil dne 27/9/13 16:29 od pengo]

Odesláno

ja som menil modul na kolegovej 307, vraj za nový ale tiež to vypisovalo závady, nakoniec som mu vymenil len plošák z rovnakého používaného modulu a všetko je o.k. (jemu neprepínalo diaľkové svetlá, preto tá výmena)...

Odesláno

pengo, asi takhle, pokud dáš do auta použitý COM, tak není potřeba kalibrace. Jestli jim ovšem vyjela chyba snímače úhlu volantu, tak je to docela prů..er. Pokud se jim po dekalibraci nepodařilo nakalibrovat snímač, tak je ten COM vadný a tak ho vrať tomu, od koho jsi ho koupil. Nic s tím neuděláš.

Jo, ještě mě napadlo, jestli oni nastavují tu středovou polohu jinak, tak by možná mohl vzniknout problém se snímačem úhlu - to je ale jenom domněnka.

[upravil dne 27/9/13 20:48 od HonzaZ]

Odesláno

chcem sa este opytat, je niekto v okoli Prievidze alebo Bratislavy kto ma skusenosti s vymenou toho modulu, teda kto by to mohol vymenit a nakalibrovat a uz to robil. druhy krat uz nechcem zbytocne riskovat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...