hanys Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 když u své 307 rozsvítím mlhovky levou páčkou pod volantem, naprosto náhodně a nevyzpytatelně nejdříve po nějaké době zhasnou mlhovky a po cca 2 minutách zhasne podsvícení přístrojové desky, potkávací světla zůstanou svítit. Toto se stává někdy i při rozsvícení dálkových světel, po zapnutí to nějakou dobu opět vydrží. Někdy to vydrží bez problému celou cestu.Zkoušel jsem páčku čistit, což moc nejde, na vadný kontakt to nevypadá, diagnostika nic neukázala. Mám tam trpaslíka,nebo se s tím někdo už setkal? Citovat
ChouLu Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 Vadný modul páček... nový od 4 do 7 tis.. starší kolem 2-3 ale nedoporučuji Citovat
milhaus Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 jak píše ChouLu...mám stejný problém s mlhovka a dálkama, to s tou přístrojovkou ale ne. Jak jsi tu páčku čistil? Rozebrání té koncové části páčky na světla? Citovat
hanys Odesláno 17. září 2013 Autor Odesláno 17. září 2013 Snažil jsem se to nějak rozebrat, vyfoukat vzduchem a stříknout něco jako Kontaktol, ono se k tomu nějak moc nedá dostat. nový dle servisu 12 tisíc, mám tam tempomat... Citovat
wojtěch Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 tempomat nemá vliv to si přehodíš páčku ze starých.. spíš jestli máš ESP ty pak tolik stojí.. Citovat
vendelinek Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 sem tam někdy mi to dělaji dálkový,že se přepnou na tlumený,ale jinak nic,všechno jde normálně Citovat
Moral3z Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 ChouLu fakt seš schopnej to udělat? To by mě asi zajímalo... O víkendu snad dorazím do Brodu, tak bych se poptal Citovat
vendelinek Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Vendo, jsem ti to schopen opravit.. Vážně? to by bylo super,dík:super Citovat
ChouLu Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Moralez: Doraž, popovídáme o tom.. juknem co tam máš za výrobce.. nemohu to říct 100%, ale většinou se to nechá opravit, pokud ti nepadá páčka samovolně dolů (to je pak KO ta plastová západka a s tou zkušenosti nemám...) Venda: To samé co moralez Můžem na to někdy juknout jestli máš zájem Citovat
vendelinek Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 zájem by byl,ale musím si najít časoprostor,poslední dobou toho mám docela dost:( Citovat
ChouLu Odesláno 17. září 2013 Odesláno 17. září 2013 Nejlépe víkend či pátek odpoledne.. jinak jsem v Brně.. ale pokud ti to zatím jen přepíná světla, tak to ještě není tak hrozné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.