Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

náhodné zhasínání mlhovek a dálkových světel

Recommended Posts

Odesláno

když u své 307 rozsvítím mlhovky levou páčkou pod volantem, naprosto náhodně a nevyzpytatelně nejdříve po nějaké době zhasnou mlhovky a po cca 2 minutách zhasne podsvícení přístrojové desky, potkávací světla zůstanou svítit. Toto se stává někdy i při rozsvícení dálkových světel, po zapnutí to nějakou dobu opět vydrží. Někdy to vydrží bez problému celou cestu.Zkoušel jsem páčku čistit, což moc nejde, na vadný kontakt to nevypadá, diagnostika nic neukázala. Mám tam trpaslíka,nebo se s tím někdo už setkal?:o

Odesláno

jak píše ChouLu...mám stejný problém s mlhovka a dálkama, to s tou přístrojovkou ale ne. Jak jsi tu páčku čistil? Rozebrání té koncové části páčky na světla?

Odesláno

Snažil jsem se to nějak rozebrat, vyfoukat vzduchem a stříknout něco jako Kontaktol, ono se k tomu nějak moc nedá dostat. :mad: nový dle servisu 12 tisíc, mám tam tempomat...:mad:

Odesláno

Moralez: Doraž, popovídáme o tom.. juknem co tam máš za výrobce.. nemohu to říct 100%, ale většinou se to nechá opravit, pokud ti nepadá páčka samovolně dolů (to je pak KO ta plastová západka a s tou zkušenosti nemám...)

Venda: To samé co moralez :) Můžem na to někdy juknout jestli máš zájem

Odesláno

Nejlépe víkend či pátek odpoledne.. jinak jsem v Brně.. ale pokud ti to zatím jen přepíná světla, tak to ještě není tak hrozné ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...