Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

caute moze mi niekto poradit mam 407 2.0 hdi 2004

ide o to ze ked zastanem tak asi zo 3,4 sekundy citit ako trasie z autom a potom to prestane alebo ked sastanem a hned trosku stupim na plyn tak to prestane netusim preco to roby prosim o radu dik

Odesláno

zeby silenblok??? mne napriklad vtedy sa trasie auto ked nestojim na rovine. akonahle je predok kus vysie ako zadna cast auta tak citit jak keby sa hombikal... ale moc to neriesim ale bude to asi silenblokom

Odesláno

čaute,mám tiež nejaký problém z autom že sa nejak trasie ale pred týždňom mi mechanik menil spodný silenblok čo rapídne zmenilo zvuk ale neodstránilo.Vraj je to homokinetak ale nevie to na isto.Otáčal som na mieste volantom do prava,do lava ale je to to isté až na to že nie je počuť žiadne (mletie,chrupanie)ale ako prejdem cez nejakú nerovnosť ozýva sa to a to mám 2 týždne menený tlmič aj uloženie...Vedel by mi niekto poradiť čo to môže byť?:myslim

Odesláno
čaute,mám tiež nejaký problém z autom že sa nejak trasie ale pred týždňom mi mechanik menil spodný silenblok čo rapídne zmenilo zvuk ale neodstránilo.Vraj je to homokinetak ale nevie to na isto.Otáčal som na mieste volantom do prava,do lava ale je to to isté až na to že nie je počuť žiadne (mletie,chrupanie)ale ako prejdem cez nejakú nerovnosť ozýva sa to a to mám 2 týždne menený tlmič aj uloženie...Vedel by mi niekto poradiť čo to môže byť?:myslim

Ono sú tam čapy,silenbloky-je ich tam veľa,silenbloky motora,tyčky stabilizátora.Tlmič si menil iba jeden?Ono záleží aky si tam dal tlmič.

Odesláno

janik6163 - Myslím ale že to je niečo z motorom a bojím sa že to je dvojhmota,je to počuť keď brzdím motor a pri spiatočke:( ,silenbloky pozeral všetky a našiel akurát ten čo je na spodu motora.Tlmič som menil len jeden a to značky SACHS?! a pôjde aj druhý kedže ho už mám v kufri.Nevieš mi poradiť ako to zistím na 100% ??

Odesláno
co stoji oprava toho silenbloku? resp. vymena diky........

myslim ze vsetko:

0000181394 PODPERA PRUZNEHO PRVKU MOTORA 105,50 EUR

00001807Y3 PODPERA MOTORA 69,84 EUR

0000180933 PRUZNY KLB 33,50 EUR

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...