Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte mám problém občas možno tak 2-3x do mesiaca sa mi ozyva divný zvuk s pod palubovky spolujazdca rýchle pukánie tak na 6sekúnd alebo skôr rýchle vrzganie. Väčšinou sa to stane po naštartovaní ale niekedy aj keď len stojím a nič nerobím žiadny pohyb. Netušíte čo to môže byť?

Odesláno

Jestli je pukanie přeloženo do četiny jako cvakání od strany spolujezdce (pod palubkou) tak to bude motorek na ovládání přepínání vnitřní/vnější přívod vzduchu do kabiny.

Klasická bolest 406. Připrav se na odřené ruce při vytahování toho motorku, jestli mě pamět neklame, tak se k němu dostaneš častečně zespod a částečně přes záslepku z boku palubky (po otevření dveří spolujezdce)

Co se týká opravy, většinou se oholí plastový ozubený kolečko, které potom přeskakuje. Nový lze koupit pouze celý krokový motorek za raketu přímo v Peugeotu, ze starýho auta si většinou taky moc nepomůžeš, protože jsou všechny před smrtí :D

Odesláno

Tam nejde o moturek jako takovy, ale o tu \"plastovou převodovku\" transformace rotujícího pohybu od motorku na pohyb uzávírající klapku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...