panzerflus Odesláno 28. březen 2016 Odesláno 28. březen 2016 To možná ano ale jsou vyšší nez ze 406 a dru hlavou o strop... Citovat
Dave_k Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 Jasný, já přehlídl, že jsi tam dával ze 407y. Citovat
panzerflus Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 a nemáš náhodou schema zapojení sedačky? potřeboval bych vědět kam napojit + a kam -....zkoušet to jentak nehodlám aby mi nestřelil airbag a podobně :-D Citovat
Dave_k Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 Mám schéma na moje kupé, ale je už s BSI bez MUX. Teď nejsem u svého PC. Mohl bych Ti jej poslat nejdřív zítra večer. Citovat
panzerflus Odesláno 29. březen 2016 Odesláno 29. březen 2016 (upraveno) hele borci, když to vezmu ligicky kolem a kolem tak žlutej konektor v sedačkách je pro motory (usuzuji podle tloušťek kabelů) a je to jen směsice červených a černých kabelů, když to vezmu čistě hypoteticky když do všech červených napojím + a do všech černých mínus mělo by to fachčit ne? Upraveno 29. březen 2016 uživatelem panzerflus Citovat
panzerflus Odesláno 7. duben 2016 Odesláno 7. duben 2016 Takže pánové ...sedacky jsou na svem místě...a? Funguji...kdo bude chtít popisu přesný návod na zapojeni...plati pro sedan i coupe a navzájem...tak zatím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.