Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
sedadlo spolujezdce bez zapnutého pásu svítí jen když na něm někdo sedí:papa

Ano je to tak, signálka nezapnutého pásu od sedadla spolujezdce svítí jen pokud tam někdo sedí a není připoutaný, dneska jsem se na to zaměřil ;)

Odesláno

Tak \"seriozní\" prodejce mi auto v sobotu prodal jinému kupci a ani mi to neráčil oznámit. Včera jsem byl na jeden inzerát v Nových Zámkoch - auto jak ze škatulky (5/2010), 96000 km. Po prověření u prodejce Peugeot podle VIN: v 5/2012 - 160000 km. Takže zatím nic.

Vlastně jedno vozítko jsem našel, všechna razítka v servisce jsou od pežotu v Paříži, ale musím prověřit km.

VIN:VF34H9H2H9S025736 - 3/2009

Odesláno

vincur ked uz si zalozil toto vlakno tak sem pis na co si natrafil hadam ti niekto poradi.

Hlavne si daj pozor na inzeraty ako je tento mam pocit ze je to jedno auto a je na nom hrozne zaujimave ze je to myslim v podstate stary model len ma novu prednu masku. V predu ma novy znak s naraznikom a zadne dvere su stary model aj na volante ma stary znak a aj calunenie je zo stareho modelu aspon je to moja domnienka takze bacha

http://peugeot-308-sw.autobazar.eu/16-hdi-fap-confort-pack-s-led-id4591797.html

http://peugeot-308-sw.autobazar.eu/16-hdi-fap-92k-confort-pack-id4465882.html

Odesláno

Ty máš ale oko:super Je to tak, resp. já ty drobné rozdíly rozlišit nedokážu, ale facelift byl až někdy na jaře 2011 a u tohohle auta píšou výrobu 1/2011.

:super

Odesláno

obcas si kuknem ako sa pohybuje cena tohoto modelu iba pre moju zaujimavost a hned mi udreli do oci zadne dvere a potom som zistil ze vsade je stary znak a vravim si ze aka je to asi haluz. Myslim ze restyle bol od 2/2011 ale to neviem na 100%

Odesláno

co tohle? http://www.sauto.cz/osobni/detail/peugeot/308/13845762?goFrom=list sice nevím jaké bys to měl s přepisem na slovensko, ale tenhle inzerát mě zaujal, teda pokud to není stočené...

jinak Ti nezávidím, ty auta v bazarech jsou děs a hrůza :( a ty předělané facelifty jak uvedl Robozv to je fakt dobré, kdo nezná detaily v rozdílech tak ani nepozná, a hlavně že píšou \"nikdy búrané\" :grr

[upravil dne 12/9/13 08:33 od Maco82]

Odesláno

vinco skusil by som telefon a zohnat VIN od auta tu ti chalani zistia km a ostatne veci. 4rocnemu autu dieselu dovoz a 136 000km by som mozno neveril ale vsetko je mozne. Moj poznatok je taky ze kazde dovezene auto diesel ma cca 130 000km +- ci 3rocne alebo 5rocne co je cudne.

[upravil dne 12.9.2013 09:20 od robozv]

Odesláno

Tak to auto v Topoľčanoch idem zajtra pozrieť, pôvod aj kilometre mám preverené, je to z francúzska a kilometre viac menej sedia. Cena je vrátane ŠPZ, ktoré budú v stredu na budúci týždeň.

Dúfam, že bude všetko OK.

Odesláno

Tak to vyzerá, že budem novým majitelom vozidla Peugeot 308 SW 1,6 HDi 80 kW, M6, Mont Blanc, čierna metalíza, 3/2009.

Všetko funguje ako má, len zadok je trošku obúchaný. Pôvodný majiteľ asi nevedel cúvať a bol aj hluchý, nakoľko auto má predné aj zadné senzory.

Budúci týždeň idem pre auto a v piatok už možno bude aj na značkách (teda na levických).

Vzhľadom na to, že je auto na letných 17-kach, začínam pokukovať po 15 palcových plecháčích na zimu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...