Crack Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Mám menší,problém,vím že už se to tady řešilo,ale tohle je trošku jinak,všude sem se dočet,že když mě nejde vynulovat denní počítadlo,tak že nejspíš bude ulomenej ten jazýček,ale ono to tak není!Celý sem to rozdál,jázíček je jak má být,ale nák mě to v tom nefunguje,přez ten jazýček se odlehčí ty ozubený kolečka,pod váleček vyjedou 3pacičky,lae ničeho se nedotknou a to je vše a prostě se válečky neotočí a nevynulují.Nevíte někdo co by s tím mohlo bejt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 Já Ti poradím-máš to asi rozbitý Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 19, 2005 Author Share Posted August 19, 2005 mám to rozebráný... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
merkurek Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Taky mě to někdy nejde vynulovat xyndl jeden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts