John Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 brutall : Lemforder (LMF) mám na coupé a drží už 2 roky a nevím o tom. Na sedan jsem dal na test vychvalovaný Mayle a Mayle HD a za rok je po tom skoro ho.... takže přejdu na LMF co používam i na coupe. Citovat
Guest StibTo Odesláno 17. prosinec 2014 Odesláno 17. prosinec 2014 To není vše ještě tam mam tlumice a musím dokoupit sylendbloky na ulozeni. OMFG !!!!! co je moc to je moc.... Citovat
Charles Odesláno 3. leden 2015 Autor Odesláno 3. leden 2015 tak jsem dnes potkal na silnici nějakého ču..ka který letěl prostředkem silnice a takto to dopadlo Citovat
Charlie 1 Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 brutall : Lemforder (LMF) mám na coupé a drží už 2 roky a nevím o tom. Na sedan jsem dal na test vychvalovaný Mayle a Mayle HD a za rok je po tom skoro ho.... takže přejdu na LMF co používam i na coupe. Jo a není to blby srovnání? Kolik najedes za rok s coupe a kolik se sedaném? Citovat
radim.1008 Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 Tak to nasere. Já to měl v úterý o chlup. Jel jsem na Brno a za Sebranicema v prvním stoupacím pruhu předjížděl, když jsem byl na vrcholu kopce, tak mě doslova doletěl Multivan a začal blikat dálkovýma. V tu chvíli jsem předjížděl kamion a kousek před ním jela stříbrná P308ma, nechal jsem ho zařadit se předemě. Takže jsem ubral a Multivan znovu blikal. Jeli jsme dál. On na nárazníku, ani brzdový světla mu nevadily. V dalším stoupacím pruhu před Černou horou, kdy pán v 308mě jel dále levým, tak jsem na něho bliknul, on si uvědomil, že by měl do pravýho a s blinkrem se začal řadit, jenže v tu chvíli, jsem už byl tím debilem předjížděn a teď pozor zprava!!! Začal jsem brzdit a troubit. Pán se lekl a začal brzdit. Multivan taky, jen co jsem minul 308mu, tak Multivan za mnou. Kdyby to do něho napral, tak nás vezme taky. Debil. Neměl možnost už předjetí a tak jel na mě pověšenej až k Brnu, kde začíná čtyřpruh. Celou cestu až do Brna jel levým pověšenej na další dodávce... Citovat
John Odesláno 3. leden 2015 Odesláno 3. leden 2015 Charlie1: v ty dobe jsem jeste s coupe mel najezd kolem 30tis rocne,aktualne mam na ty naprave udelany najeto pres 40tis km...na sedanu mam pres 25tis a tycky jsou skoro po smrti.. Charles: to nasere...jeste ze ti vzal jen zrcatko.... Citovat
Charles Odesláno 3. leden 2015 Autor Odesláno 3. leden 2015 John: to mi povidej jen ted musim sehnat novy Citovat
John Odesláno 4. leden 2015 Odesláno 4. leden 2015 Charles : jj ale zrcátko půjde líp jak třeba celý bok atd.. typuju,že ani nezastavil... Citovat
Charles Odesláno 8. leden 2015 Autor Odesláno 8. leden 2015 auto se rozlesti od těch skrabancu to není tak hrozny a zrcátko uz mam jiny i v barvě Citovat
Mausak88 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Cus chtel bych udelat odlechceni muzete poslat jaky podtlaky se maji zaslepit? 2.2 HDI FAPoff egr zatim jeste ne RJ EDC15C2 dik za odpovedi Citovat
Charles Odesláno 5. únor 2015 Autor Odesláno 5. únor 2015 Čau o víkendu ti udělám fotky kde co je. Citovat
Mausak88 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 Jo dik moc.Meli jste taky z vistupu z egru jeste neco jako chladic? Citovat
Mausak88 Odesláno 5. únor 2015 Odesláno 5. únor 2015 tak jsem si dneska přivezl :)další výrobek a budu zas odlehčovat:) Muzes zaslat rozmery? Citovat
Charles Odesláno 21. únor 2015 Autor Odesláno 21. únor 2015 (upraveno) Tak v týdnu dorazil novej coler a dnes vymenen A rozdíl Upraveno 22. únor 2015 uživatelem Charles Citovat
Charles Odesláno 15. březen 2015 Autor Odesláno 15. březen 2015 Tak jsem udělal zas menší údržbu a už budu mít snad klid. Citovat
brutall Odesláno 8. duben 2015 Odesláno 8. duben 2015 (upraveno) Charles: to je materialu tak za osmičku, nebo víc? nepočítám ty coolery. Upraveno 8. duben 2015 uživatelem brutall Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.