Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

brutall : Lemforder (LMF) mám na coupé a drží už 2 roky a nevím o tom. Na sedan jsem dal na test vychvalovaný Mayle a Mayle HD a za rok je po tom skoro ho.... :( takže přejdu na LMF co používam i na coupe. 

Odesláno

To není vše ještě tam mam tlumice a musím dokoupit sylendbloky na ulozeni.

OMFG !!!!!  co je moc to je moc....

• O 3 týdny později...
Odesláno

brutall : Lemforder (LMF) mám na coupé a drží už 2 roky a nevím o tom. Na sedan jsem dal na test vychvalovaný Mayle a Mayle HD a za rok je po tom skoro ho.... :( takže přejdu na LMF co používam i na coupe.

Jo a není to blby srovnání?

Kolik najedes za rok s coupe a kolik se sedaném?

Odesláno

Tak to nasere. :bacha

Já to měl v úterý o chlup. Jel jsem na Brno a za Sebranicema v prvním stoupacím pruhu předjížděl, když jsem byl na vrcholu kopce, tak mě doslova doletěl Multivan a začal blikat dálkovýma. V tu chvíli jsem předjížděl kamion a kousek před ním jela stříbrná P308ma, nechal jsem ho zařadit se předemě. Takže jsem ubral a Multivan znovu blikal. Jeli jsme dál. On na nárazníku, ani brzdový světla mu nevadily. V dalším stoupacím pruhu před Černou horou, kdy pán v 308mě jel dále levým, tak jsem na něho bliknul, on si uvědomil, že by měl do pravýho a s blinkrem se začal řadit, jenže v tu chvíli, jsem už byl tím debilem předjížděn a teď pozor zprava!!! Začal jsem brzdit a troubit. Pán se lekl a začal brzdit. Multivan taky, jen co jsem minul 308mu, tak Multivan za mnou. Kdyby to do něho napral, tak nás vezme taky. Debil. :bacha Neměl možnost už předjetí a tak jel na mě pověšenej až k Brnu, kde začíná čtyřpruh. Celou cestu až do Brna jel levým pověšenej na další dodávce... :bacha

Odesláno

Charlie1: v ty dobe jsem jeste s coupe mel najezd kolem 30tis rocne,aktualne mam na ty naprave udelany najeto pres 40tis km...na sedanu mam pres 25tis a tycky jsou skoro po smrti..

Charles: to nasere...jeste ze ti vzal jen zrcatko.... :(

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 3 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...