kengous Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Zdravím, máte někdo zkušenost s opravou ovladače (přepínače) světel? Nejde mi zapnout dálková světla. Případně nabídka levnějšího i použitého modulu. Díky moc Dan Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 a mas pri tom zaple svetla? myslim tim otoceny prstenec ne jen pozici auto Citovat
kengous Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 Je to jedno. nejde to ani tak ani tak Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2013 Odesláno 5. září 2013 na dalkove světla je relé ale nepovím ti kde , zkus poprosit HonzuZ a pošli mu Vin rekne ti kde ho najdes , a ty ho zkontroluj jestli je ok , pokud by bylo dobre tak by byla uz jen vada v packach a to je raketa za komplet. Citovat
kengous Odesláno 19. září 2013 Autor Odesláno 19. září 2013 Neměl jste někdo rozdělané páčky? Dá se tam něco opravit? nebo to ani nemá cenu rozdělávat? Dík Citovat
HonzaZ Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Už jsem jich měl rozebráno poměrně dost, ale je to dost náročné na trpělivost a nikdy není záruka, že se to povede. Také záleží kde je problém a jaké to jsou páčky. Citovat
kengous Odesláno 19. září 2013 Autor Odesláno 19. září 2013 Díky, nabízí mi tady servis, že se na to podívají a mají i nějaké náhradní na rozebrání, tak jim to nechám a uvidím, jestli se povede. Jinak kde se dají sehnat nejlevnější nové nevíte někdo? Citovat
HonzaZ Odesláno 19. září 2013 Odesláno 19. září 2013 Nemáš zač, zkus mrknout třeba na stránky Auto Kelly Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.