Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chtěl bych se zeptat, koupil jsem Peugeot 206, a jsou tam namontované xenony, bohužel žárovky HID a původní světla. Můžu se zeptat, jaké je nejjednodušší řešení předělat světla zpět, a dát tam opět klasické žárovky? Světlo je totiž nějak vykuchané, a žárovku bych neměl do čeho uchytit. Děkuju za jakýkoliv názor a radu

Odesláno

HID sada by měla být po původních patic.. nicméně najdou se i tací, co to světlo zmrví.. sežeň starší origo lampy a máš klid ;)

Odesláno

To jo.. vyndáš bastly.. kde je zapojená původní patice a tu patici zapojíš zase zpět do světla, kam dáš klasickou žárovku.. ;)

Odesláno

Ještě jsem na internetu našel možnost, jelikož jsem chtěl dát xenony pryč hlavně kvůli strachu z policejní prohlídky, a abych prošel později technickou, tak kdybych koupil světla Angel eyes, změnila by se svítivost tak, že bych neměl problém s policií? Nebo jediné řešení je předělání zpět na originální halogeny?

Odesláno

Ok, pořád vlastně bude levnější řešení dát zpět halogeny, a tím ušetřit i za pokuty, než kupovat světla za 3500 a později třeba platit policajtům. Tak děkuji

Odesláno

Opět a zase o replikách a AE ...:roll Replik bych se nebál, měl jsem je na 206, měl jsem i AE a pokud je nenastaví lempl, tak na 206 svítí téměř srovnatelně jako origo, dálky jsou většinou lepší a silnější. A PČR tě pokutovat nebude, svítí to normálně a skoro všechny mají homologaci... - nemají důvod tě pokutovat :papa

Odesláno

Sám mám na 206 AE, dá se říct, že svítí srovnatelně s původními světly. Teď to mám na dvě H1, původně jsem měl jednu H4 a svítí to stejně. S PČR problém není, pokud si jako já nezapomeneš přepnout z kroužků ještě na potkávačky :D když nebudeš kupovat někde u vietnamce, ale v normálnim tuning shopu tak světla budou mít i homologaci

Odesláno
Ale nahoře se bavíme kombinaci AE a xenonu ;):cool:

cituji tvou reakci:

Xenony v 206 prostě legálně nikdy nebudou.. a origo světla svítí ohodně lépe než nějaké repliky ;)

:roker ...

Pokud dobře čtu, proběhl příspěvek o AE a narážka na repliky. Proto moje a Pouly reakce ;)

[upravil dne 4/9/13 09:28 od Tom_206]

Odesláno
Ok, pořád vlastně bude levnější řešení dát zpět halogeny, a tím ušetřit i za pokuty, než kupovat světla za 3500 a později třeba platit policajtům. Tak děkuji

Četl jsi co psal palopomalo ? Co jsem pochopil z reakcí a z toho co psal, myslel AE. A pokud sis dobře přečetl co jsem psal, tak jsem jasně mluvil o replikách a AE, ne o xenonech. Takže nechápu, co by mělo být zavádějící... ;)

Odesláno

Takže jestli Vás tady všechny dobře chápu, Angel eyes ano, ale xenony do nich ne. A pokud se jedná o Angel eyes, tak ty bych kupoval v českém tuningovém shopu, ale protože kombinace a xenonu pro mě není vlastně žádné řešení, nevidím důvod proč bych měl kupovat Angel eyes.

Odesláno

:D :D nie nie xenony vobec teda prestavbove sady niesu povolene ci uz v origo svetlach alebo angel eysoch ;)

S angel eyes nebudes mat problem takze si ich mozes uplne vpohode kupit len treba kupit akoze znackove a to su SONAR tieto su jedny z najlepsich a nekupovat lacne srajdy napr DEPO a podobne... ;)

Oni chcu len povedat ze ak budes mat xenony v origo svetlach ci ae tak pokuty budu

Odesláno

Asi tak... hlavně AE mají čočku ale není stavěná na xenonovou výbojku :) u AE jde o design a i bez xenon přestavby svítí jako sériový lampy ... Takže pokud ti jde jen o to, aby to svítilo a vypadalo sérivoě, tak si kup originální lampy, pokud ti jde i o vzhled, tak AE. :papa

Odesláno

Děkuju moc, dnes si dám zpět klasické žárovky, do budoucna budu třeba i šetřit na AE, kvůli vzhledu. Teď mi šlo hlavně o to, abych se zbavil HID výbojek kvůli pokutám

Odesláno

Děkuju moc, dnes si dám zpět klasické žárovky, do budoucna budu třeba i šetřit na AE, kvůli vzhledu. Teď mi šlo hlavně o to, abych se zbavil HID výbojek kvůli pokutám

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...