palopomalo Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat, koupil jsem Peugeot 206, a jsou tam namontované xenony, bohužel žárovky HID a původní světla. Můžu se zeptat, jaké je nejjednodušší řešení předělat světla zpět, a dát tam opět klasické žárovky? Světlo je totiž nějak vykuchané, a žárovku bych neměl do čeho uchytit. Děkuju za jakýkoliv názor a radu Citovat
ChouLu Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 HID sada by měla být po původních patic.. nicméně najdou se i tací, co to světlo zmrví.. sežeň starší origo lampy a máš klid Citovat
palopomalo Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 Žárovka má právě své vlastní dva kabely zapojené do startéru, a ten je zapojen nevím kam. Citovat
ChouLu Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 To jo.. vyndáš bastly.. kde je zapojená původní patice a tu patici zapojíš zase zpět do světla, kam dáš klasickou žárovku.. Citovat
palopomalo Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 Zkusím to zítra, když to nedopadne, tak se ještě ozvu s dalšími dotazy, zatím děkuji Citovat
palopomalo Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 Ještě jsem na internetu našel možnost, jelikož jsem chtěl dát xenony pryč hlavně kvůli strachu z policejní prohlídky, a abych prošel později technickou, tak kdybych koupil světla Angel eyes, změnila by se svítivost tak, že bych neměl problém s policií? Nebo jediné řešení je předělání zpět na originální halogeny? Citovat
ChouLu Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Xenony v 206 prostě legálně nikdy nebudou.. a origo světla svítí ohodně lépe než nějaké repliky Citovat
palopomalo Odesláno 3. září 2013 Autor Odesláno 3. září 2013 Ok, pořád vlastně bude levnější řešení dát zpět halogeny, a tím ušetřit i za pokuty, než kupovat světla za 3500 a později třeba platit policajtům. Tak děkuji Citovat
Tom_206 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Opět a zase o replikách a AE ... Replik bych se nebál, měl jsem je na 206, měl jsem i AE a pokud je nenastaví lempl, tak na 206 svítí téměř srovnatelně jako origo, dálky jsou většinou lepší a silnější. A PČR tě pokutovat nebude, svítí to normálně a skoro všechny mají homologaci... - nemají důvod tě pokutovat Citovat
PouLa Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Sám mám na 206 AE, dá se říct, že svítí srovnatelně s původními světly. Teď to mám na dvě H1, původně jsem měl jednu H4 a svítí to stejně. S PČR problém není, pokud si jako já nezapomeneš přepnout z kroužků ještě na potkávačky když nebudeš kupovat někde u vietnamce, ale v normálnim tuning shopu tak světla budou mít i homologaci Citovat
ChouLu Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Ale nahoře se bavíme kombinaci AE a xenonu Citovat
Tom_206 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Ale nahoře se bavíme kombinaci AE a xenonu cituji tvou reakci: Xenony v 206 prostě legálně nikdy nebudou.. a origo světla svítí ohodně lépe než nějaké repliky ... Pokud dobře čtu, proběhl příspěvek o AE a narážka na repliky. Proto moje a Pouly reakce [upravil dne 4/9/13 09:28 od Tom_206] Citovat
ChouLu Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Ano, ale ty pak píšeš o pokutách.. ale to je zavádějící, když se výše píše o kombinaci AE a xenonu Citovat
Tom_206 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Ok, pořád vlastně bude levnější řešení dát zpět halogeny, a tím ušetřit i za pokuty, než kupovat světla za 3500 a později třeba platit policajtům. Tak děkuji Četl jsi co psal palopomalo ? Co jsem pochopil z reakcí a z toho co psal, myslel AE. A pokud sis dobře přečetl co jsem psal, tak jsem jasně mluvil o replikách a AE, ne o xenonech. Takže nechápu, co by mělo být zavádějící... Citovat
palopomalo Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 Takže jestli Vás tady všechny dobře chápu, Angel eyes ano, ale xenony do nich ne. A pokud se jedná o Angel eyes, tak ty bych kupoval v českém tuningovém shopu, ale protože kombinace a xenonu pro mě není vlastně žádné řešení, nevidím důvod proč bych měl kupovat Angel eyes. Citovat
safi1 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 :D nie nie xenony vobec teda prestavbove sady niesu povolene ci uz v origo svetlach alebo angel eysoch S angel eyes nebudes mat problem takze si ich mozes uplne vpohode kupit len treba kupit akoze znackove a to su SONAR tieto su jedny z najlepsich a nekupovat lacne srajdy napr DEPO a podobne... Oni chcu len povedat ze ak budes mat xenony v origo svetlach ci ae tak pokuty budu Citovat
Tom_206 Odesláno 4. září 2013 Odesláno 4. září 2013 Asi tak... hlavně AE mají čočku ale není stavěná na xenonovou výbojku u AE jde o design a i bez xenon přestavby svítí jako sériový lampy ... Takže pokud ti jde jen o to, aby to svítilo a vypadalo sérivoě, tak si kup originální lampy, pokud ti jde i o vzhled, tak AE. Citovat
palopomalo Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 Děkuju moc, dnes si dám zpět klasické žárovky, do budoucna budu třeba i šetřit na AE, kvůli vzhledu. Teď mi šlo hlavně o to, abych se zbavil HID výbojek kvůli pokutám Citovat
palopomalo Odesláno 4. září 2013 Autor Odesláno 4. září 2013 Děkuju moc, dnes si dám zpět klasické žárovky, do budoucna budu třeba i šetřit na AE, kvůli vzhledu. Teď mi šlo hlavně o to, abych se zbavil HID výbojek kvůli pokutám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.