Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes som natankoval plnu nadrz nafty, po prichode domov som zbadal pod autom mlaku nafty na lavej strane kde je napodobka na aditivum pre FAP :o Ma to nejaky prepustny ventil ??? ALEBO ........ :grr

Odesláno

Až auto vyložíš, podívej se na tu nádrž (pod zad. sedačkou)--jestli teče tudy, tak nepomůže ani tankovat do poloviny nádrže, nafta bude unikat přes O kroužek a navíc v autě neustálý smrad po naftě...

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím. Tiež mám problém s vytekaním nafty pod sedačkou. Už mi v servise vymenili aj nové tesnenie a aj ten uzáver "O" a vyteká stále. Nemal som úplne plnú nádrž ( nevycvakal som pištoľ na pumpe a netankoval som do plna). Vie mi niekto poradiť?

Odesláno (upraveno)

mládenci , toto som riešil ja , na strane šofera na vrchu nádrže je odvetranie nádrže, niečo tam bolo ako automatické odvzdušnenie, po piatom natankovaní ako som auto kúpil pretieklo aj mne asi dva litre na zem, potom som to riešil asi tak, že vyjazdil som nádrž, potom som u dobrých ľudí natrafil na ochotu , kde ma pustili na dielenský zdvihák na hodinku, rozpojil som rúru výfuku čo ide do zadného tlmiča, potom som vykrútil na strane šofera šrobky čo držia nádrž, nádrž padla asi o 15 cm na výfukovú rúru, tá drží na spojovacej rúre zadnej nápravy, a posvietil som si na priestor nad nádrž, našiel som zahnuté kolienko  o priemere 8 mm na to som nastokol palivovú gumenú hadicu dotiahol som sk  pásku a hadicu som videol okolo nalievacej rúry do nádrže až nad otvor čerpacieho hrdla, posťahoval som to umelohmotnými sťahovačkami a jupíííííí, od tej doby nepretiekla ani kvapka nafty ....................... hadicu som kúpil 2,5 metra kto kúpi menej obanuje vyšlo to len tak tak a ozaj  bolo treba aj umelohmotný podblatník na strane čerpacieho hrdla dať dole 

to odvetranie je v tom červenom ohraničenom poli na vrchu 

post-3123-0-13887300-1416694734_thumb.jp

Upraveno uživatelem lacoceco

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...