Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

všechno ostatní jo, jako mlhovky, zadní vyhřívaní atd.. Jen ne ty knoflíky..

Když tak jak se do toho středového panelu dostanu ?

[upravil dne 28/8/13 15:18 od EronixHD]

Odesláno

Je to tu na fore popisovane velakrat, ale v skratke --> vylupnes dolny kryt s hodinkami, pod nim uvidis skrutky, vsetky vyskrutkuj.

Vyber von radio, zozadu v otvore su 2 matice na 8 kluc, obe vyskrutkuj a cely predny panel vyber von.

Pod nim uz uvidis panel kurenia, presny plastovy kryt (cierny) sa da z tej bielej casti vylupnut von a je tam 5 (ci kolko:D) ziaroviek, 12V, 1,2W ;)

Odesláno

Hľadaj, je to v návodoch, myslím...keďže máš ´95, nemusel by byť problém ani zohnať žiarovky...so žiarovkami je problém len po Fl a to asi ešte len pri aut. klíme...ja som teda nezohnal...

Odesláno

Tak jsem to rozebral, plasty všechno šlo dobře, až na autorádio to jsem nemohl dostat ven ale nakonec dostal.

Všechny žárovky spálený tak jsem tam dál na zatím 2 nové které jsem našel. a ještě 2 musím do koupit.

Odesláno

Tak nejspíš rozebrat celé hodiny co ? :D Bomba aspoň mám co dělat o víkendu :D

Jinak chci změnit podsvíceni přístrojově desky a chci se zeptat jestli se mám něčeho bát či ne. Někde jsem četl že je docela fuška ji vrátit zpět. Když tak rok 95 306 xr

[upravil dne 4/9/13 16:10 od EronixHD]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...