Berkoff Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 dyz vono na zacatku byl uplne novej, peknej, sikovnej, ale pak odesla asi rampa a od ty doby to v tom blbym kladne nejsou schopni dat poradne dokupy, a to to bylo v XY servisech, ale tak jako von boxer neni spatnej, ale proste sme narazili na blbej kus ... Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Jsem kukla ti na fotky:mrk To máš ten nový boxer:mrk:super ten už vypadá moderněji:) Bílý by byl samozřejmě hezčí-ale i ta modrá je pěkná No tak v tom by se dal i procestovat svět,né? kdyby to jelo.. [upravil dne 30.7.2008 peugeotkovic] Citovat
Berkoff Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 dyz vono jesi sis vsimla, secko je modry, moje, pritulky, jejich rodicu, secko je to v modry, tak bily boxer by perlil Citovat
peugeotkovic Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 Původně zaslal: Berkoff dyz vono jesi sis vsimla, secko je modry, moje, pritulky, jejich rodicu, secko je to v modry, tak bily boxer by perlil no právě Ten by \"perlil\":super:mrk Citovat
jojo0608 Odesláno 29. červenec 2008 Odesláno 29. červenec 2008 A neni jednoduchšie isť na dovolenku letecky prípadne busom? Rozhodne asi málokto z nás túži precestovať svet v boxeri Citovat
peugeotkovic Odesláno 30. červenec 2008 Odesláno 30. červenec 2008 Původně zaslal: jojo0608 A neni jednoduchšie isť na dovolenku letecky prípadne busom? Rozhodne asi málokto z nás túži precestovať svet v boxeri Tak nejenom v \"boxeri\" ale v jakémkoli autě,kde se dá jenom trošku \"natáhnout\":) A já jsem celkem skladná Tak obytné vozy s wc,sprchou a gaučem-to je prostě paráda-co si budem povídat:super Ale ty ceny.. Jinak busem jsem právě před dvěma týdny byla v Chorvatsku.Všechno hezké V bodě A tě naberou a v bodě B tě vysadí.To co je mezi těmito body-na to nemáš nárok:roll Nemůžeš jít za řidičem a říct,tady mi prosím vás chvilku zastavte,si tam chci u té skály z tím nádherným výhledem na moře chvilku posedět,tiše rozjímat..pofotit si tohle a támto.. no nemůžeš A těch krásných míst tou nekonečně dlouhou cestou vidíš tolik..a nemůžeš s tím nic dělat. No a tak si člověk zastaví kde chce,kdy chce,na jak dlouho chce..jestli mi rozumíš..Krom toho, větší potěšení z cestování mám ,když řídím já Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.