vladosr Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 tak v prvom rade by som oslovil lpg firmu , kde chodite na servis ....rocne kontroly....aby sa na to pozreli , pripadne fyzicky odpojili emulatory benzinovych vstrekov.....no a potom peugeot servis....budu to mat v povodnom stave....akoze bez plynu a musia na to prist.... Citovat
Aduska Odesláno 10. leden 2014 Autor Odesláno 10. leden 2014 No pan z Peugeotu mi povedal, ze oni este takto plyn nevideli urobeny a ze by mi to vedeli odpojit len v tom pripade, ze by uplne odstranili splynovac.... Citovat
vladosr Odesláno 10. leden 2014 Odesláno 10. leden 2014 odpojit to mozu , ale odstranovat netreba nic...ako nadrz , tankovanie , splynovac ,hadice vody.....naco??? to netreba.... ci RJ LPG......staci len kabelaz lpg....ktora ovlada , cize zapina a vypina benzinove vstreky......ide o to , ked sa auto uspesne nastartuje na benzine a po ohriati vody na cca 30 C sa prepne na plyn , tak aby islo stale na benzin... to by mali najlepsie vediet v lpg firme..... Citovat
anonym022 Odesláno 21. červen 2019 Odesláno 21. červen 2019 Táto téma už dlho je mimo, ale mne začal problém s touto hlaskou na 1,6hodí a že mám vedny jeden vstrek...môže to robiť že vyhadzuje tu hlasku? Citovat
Fatka Pavel Odesláno 22. červen 2019 Odesláno 22. červen 2019 V 25. 8. 2013 at 16:00, Aduska napsal: Prosim Vas pomozte mi. Uz neviem na koho sa mam obratit, na automechanikov som dala uz kopec prachov a vobec nevyriesili problem. Ked prsi a je vlhko, tak mi vybehne hlaska Antipollution Fault a auto uplne straca obratky, nemozem potom dalej jazdit. Po case, ked prestane prsat a auto preschne ide opat normalne. Bola som uz v 3 servisich na diagnostike, ale nic nezistili. Menili mi cievky, sviecky a neviem co este, ale problem stale pretrvava. Stretol sa tu niekto s tymto problemom? Ak ano, pomozte mi. Mam Peugeot 207, 1.4, 54 kw, r.v.2007 Dakujem velmi pekne. [upravil dne 25/8/13 15:00 od Aduska] Ahoj, problém v bohatosti směsi - vyčistit klapku a střiky - sprej nebo plná nádrž 98 nebo 100 oktanového paliva. Mělo by to stačit, hlášení samo zmizí - nebo lambdy.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.