daja535 Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Ahoj , včera jsem byl na svolávačce ZJZ - výměna čidla chledící kapaliny . no rozebírat to nechci už opravdu ke kvalitě Peugeota nemám slov. Před rádoby opravě , kdy jsem před oprvou předával do servisu Autosalon Svoboda Hodoňovice ,auto vyleštěné navoskované a gumy černé . tedy mám to jako mimi bez jediného škrábance .Auto jsem si vyzvedl od bláta najeto + 5 km a poškozený přední nárazník ( zlomený a protlačený zřejmně o výstuhu pod ním mezi znakem a levým světlem . Nemám už opravdu sílu se handrkovat . po víkendu se jdu domluvit na výměně nárazníku u které bych chtěl být a poku nic dalšího nepoškodí , tak mě tam nikdo nikdy neuvidí . Daja Citovat
Agrafik Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 Promiň, ale to jste nedělali přebírací a předávací protokol? Už jenom mi to vrátit špinavé, tak bych jim to vrátil. Ten nárazník třeba nebylo vidět, že je poškozený. Citovat
elton Odesláno 23. srpen 2013 Odesláno 23. srpen 2013 . no rozebírat to nechci už opravdu ke kvalitě Peugeota nemám slov. Mluvíš o kvalitě konkrétního servisu? Citovat
daja535 Odesláno 23. srpen 2013 Autor Odesláno 23. srpen 2013 jo předávací protokol dělali , , jsem trouba že jsem to vůbec přebíral . a mluvím o servisu . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.