Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdar 306ťáci, chtěl sem se zeptat, co všechno je potřeba měnit, když se mění kotoučová náprava za brzdovou. Švára má 1,6 8v a místo repasu si koupil prej nově zrepasovanou nápravu, ale s kotoučema. Náprava asi bude pasovat, ale předpokládám, že tam bude potřeba měnit minimálně trubky od brzd a asi i lanovody ručky, ne?:myslim Případně, co dál se musí před výměnou sehnat? Tu výměnu bych mu asi rozmluvil, ale dal za ni 2000,- takže cena luxusní, tak sem mu slíbil, že zjistím, co bude potřeba udělat okolo.

Předem všem dík za info:super

Odesláno

StibTo takovouhle výměnu prodělal. Myslím, že to jsou jiné trubky, lanovody a k tomu dát silentbloky a nové zadní tlumiče. Ty tam určitě za tu cenu nejsou.

Odesláno

ja som to robil tiež.

Musiš len mať samozrejme kotuče a brzdiče , platničky

potom budeš potrebovať nové lanovody na ručku a trybky na kvapalinu s inou koncovkou ( je užšia ) určite budu vedeť čo potrebuješ. resp. umna hneď vedeli. stalo to asi 6e dokopy a môžeš si vybrať dlžku aku chceš. a potom si to nauhybaš podla seba

Odesláno

Náprava by měla být komplet, takže dokupovat se budou asi jen tlumiče, pak teda vyměnit lanovody a trubky-s tím sem počítal a mám na trubky fajn obchůdek a vyměnit u toho rovnou silentbloky je dobrej nápad... takže zatím jedinej problém vidím v tom, že sem ju ještě neviděl, takže se musím spolehnout na to, co si nechal švára od prodávajícího namluvit:D

Odesláno

\"Zrepasovaná\" náprava za 2.000 ?? :myslim .. to je nějak málo, ne ? No každopádně jak píše radim absolvoval jsem to, konkrétně před rokem. Náprava jako taková měla i tlumiče, kotouče a destičky (desky jsem ale raději sehnal nové), celkem 4 silentbloky se musely dokoupit jo a lanovody ručky mají jinou délku takže ty jsem k tomu dostal taky. Celkově mě to všechno vyšlo asi na 8.000 + jsme to montovali na auto s MilanF1 (ne že bych si to chtěl někdy zopakovat)

nějaké info fotky jsou v mém vlákně o autě - nebudu dávat link, každý může mít rozdílné stránkování

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...