odee Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 Zdar 306ťáci, chtěl sem se zeptat, co všechno je potřeba měnit, když se mění kotoučová náprava za brzdovou. Švára má 1,6 8v a místo repasu si koupil prej nově zrepasovanou nápravu, ale s kotoučema. Náprava asi bude pasovat, ale předpokládám, že tam bude potřeba měnit minimálně trubky od brzd a asi i lanovody ručky, ne? Případně, co dál se musí před výměnou sehnat? Tu výměnu bych mu asi rozmluvil, ale dal za ni 2000,- takže cena luxusní, tak sem mu slíbil, že zjistím, co bude potřeba udělat okolo. Předem všem dík za info:super Citovat
radim.1008 Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 StibTo takovouhle výměnu prodělal. Myslím, že to jsou jiné trubky, lanovody a k tomu dát silentbloky a nové zadní tlumiče. Ty tam určitě za tu cenu nejsou. Citovat
Tantor-BN Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 ja som to robil tiež. Musiš len mať samozrejme kotuče a brzdiče , platničky potom budeš potrebovať nové lanovody na ručku a trybky na kvapalinu s inou koncovkou ( je užšia ) určite budu vedeť čo potrebuješ. resp. umna hneď vedeli. stalo to asi 6e dokopy a môžeš si vybrať dlžku aku chceš. a potom si to nauhybaš podla seba Citovat
odee Odesláno 22. srpen 2013 Autor Odesláno 22. srpen 2013 Náprava by měla být komplet, takže dokupovat se budou asi jen tlumiče, pak teda vyměnit lanovody a trubky-s tím sem počítal a mám na trubky fajn obchůdek a vyměnit u toho rovnou silentbloky je dobrej nápad... takže zatím jedinej problém vidím v tom, že sem ju ještě neviděl, takže se musím spolehnout na to, co si nechal švára od prodávajícího namluvit:D Citovat
Guest StibTo Odesláno 22. srpen 2013 Odesláno 22. srpen 2013 \"Zrepasovaná\" náprava za 2.000 ?? .. to je nějak málo, ne ? No každopádně jak píše radim absolvoval jsem to, konkrétně před rokem. Náprava jako taková měla i tlumiče, kotouče a destičky (desky jsem ale raději sehnal nové), celkem 4 silentbloky se musely dokoupit jo a lanovody ručky mají jinou délku takže ty jsem k tomu dostal taky. Celkově mě to všechno vyšlo asi na 8.000 + jsme to montovali na auto s MilanF1 (ne že bych si to chtěl někdy zopakovat) nějaké info fotky jsou v mém vlákně o autě - nebudu dávat link, každý může mít rozdílné stránkování Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.