Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Altman: v čem je to starý? \" 38:52:57 do konce\" on jim tam ten odpočet celkem funguje ;)

dále text: \"Další odměnu ve výši 750 Kč můžete získat, když si navíc nejpozději do 31. 10. 2013\" ta akce probíhá od 19.8.2013, takže datumy prostě nečteš ty ;)

skuci: bych do toho šla, ale účet už tam dávno mám, a další se mi kvůli tomu zakládat nechce :))

[upravil dne 20/8/13 09:12 od Goldinka]

Odesláno

ZUNO mám a přecházím na něj z KB.... :) opravdu výborná banka, skvělé jednání ;) za půl roku používání jen chválím... A navíc za nic neplatím.

Odesláno

lukaro: ve stavu odchodu od kb a přechodu na zuno jsem už asi rok a půl :D Furt sem se k tomu nedokopala :D

Odesláno

koukal jsem na podmínky a tam je že nesmíš mít účet aktuálně...

Altman: oni podobnou akci měli loni, ale za 25kč dávali 500Kč proto ty starší komentáře pod tím ;)

Odesláno

lukaro: PP není vázáno na za účet...

já mám účet u RB a protože mi tam chodí větší výplata mám ho taky úplně zdarma a k tomu ještě nějaký bonus za pohyby ;)

Odesláno
koukal jsem na podmínky a tam je že nesmíš mít účet aktuálně...

Jj četla sem to :) holt sem si to zřídila moc brzo :D

Odesláno

To by odpovídalo onomu háčku na který se skuci ptal :/

je ale pravda, že te´d hodně slýchám spíš o airbank... Od zuna sem tady zahlídla pár \"retro\" škodovek ale jinak reklama pořádná žádná

Odesláno

v CZ prejde Zuno pod Reifeisen bank (ci ako sa to pise :D ) a na SK pod Tatra banku :papa

Takze obavat sa asi netreba ale podla vsetkeho je to tak

Odesláno

tak když toto zkoušejí tak dobrý pokus... uvidíme... jinak od začátku je v logu ZUNO i název RB

jinak jestli se nemýlim, tak teď je na netu ta reklama s těma plyšáka...

Odesláno
to ano ;) ale nic to nemeni na tom ze konci

Tak podla oficialnych sprav to zlucenia na teraz zamietli, a pokracuju v dotaciach ...

Inak je pravda, ze ZUNO vytvorilo rekordnu stratu pre RB, takže ružovo na tom nie je ...

A pokušaju sa nejako zachraniť ako značka ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...