Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak jsem tu už psal, dělal jsem opravu zadní nápravy. Při rozebírání jsem postupně zjiš?oval, co tam bylo v háji, a tak mi nakonec docela dost věcí zbylo - resp. vlastně zbyly mi všechny silentbloky :super

Takže mám dotaz - nechystáte se někdo na výměnu silentbloků na zadní nápravě? Přenechal bych je za nějakou rozumnou cenu, řekněmě katalogovou bez dvaceti procent... Jedná se o značku FeBi, takže docela kvalita, něco je tam od StahlGruberu :)

Pokud se nikdo nenajde, vrátím je prodejci, nicméně je to kamarád a nechci mu dělat komplikace, tak se radši ptám zde :)

Odesláno

Ja ma tiez jeden zbytocny silenblok,original Peugeot.

Na zadnu napravu P 206. Predam ho za 11EUR. :))

Part.no.513193 ak sa dobre pamatam...:mrk

Na mojom bola ina chyba,blbo dotiahnuty srob zadnej napravy preto to klepalo:mad:

A tak mi zostal ...

PS: je to zadny silentblok na zadnej naprave:roker

Odesláno

Ja tu mam Febi: 10291 2 ks

09398 4 ks

10292 2 ks

10289 2 ks

10290 4 ks (výrobce StahlGruber, jeho cislo je 3434927

214.png

• O 4 týdny později...
Odesláno

no ja bych jeden silentblok koupil, ale nevim ani part number, ani spravne oznaceni.... je to silentblok motoru, mam 406 2.0 16V a pri pohledu zepredu je to po leve strane vzadu. Nalevo jsou tri silentbloky, tak tenhle je ten posledni, az prakticky zaroven s celnim oknem. Bohuzel je vyklepanej a pri 2200 otackach mi rozvibruje cely auto...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...