Tommassek Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Zdar chlapi, mám problém, kdž nastartuju auto, občas mi nedrží otáčky a skáčou 1000-1200, když prošlápnu plyn, někdy to zmizí, a do toho se přehřívá voda... Co to může být? termostat? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 otáčky nejspíš zelený čidlo vody zboku na motoru.. přehřívání buď přidřenej termostat nebo fouklý těsnění.. Citovat
Tommassek Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Heledte chlapi, nebyl by někdo v okolí mělníka co by se v tom vyznal? že by mi řekl jestli to auto má smysl?? Citovat
LORD_mapiv Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 já bych se ti na to klidně koukl, ale bohužel nejsem z okolí mělníka.. jedině že by jsi měl cestu na vysočinu.. Citovat
Tommassek Odesláno 18. srpen 2013 Autor Odesláno 18. srpen 2013 Jinak jsem zjistil ze mi nespíná sahara, tak jsem odpojil náký čidlo vedle cidla na teplotu vody a najedou se rozjeli oba dva vetreáky na plý koule...a teplota se už drží na 90-95, tak je to lepší...zkusím jeste propláchnou chladič octem, jak mi radil kámoš, ale co stím čidlem...?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.