tomasko1987 Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 caute mam taky problem ze vypada mi spiatocka robilo mi to viac a viac ale dnes mi nejde vobec spiatocka vypadne hned stalo sa mi to pred 1,5rokom zobral som do servisu platil som 10e za dotiahnutie lanka, na tigre som si to robil sam som to vedel kde treba, ale na tomto neviem a nechcem zas dat 10e za 10sekund prace, neviete kde sa nastavuje popripade nieake to foto??? dik za rady ak daake budu Citovat
Dave_k Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 To je asi závada spuštěná ve stejnou dobu. Momentálně mám od včerejška ten samej problém. Citovat
Altman Odesláno 17. srpen 2013 Odesláno 17. srpen 2013 Co jsem četl tak by to mohlo být vypadnuté táhlo pod řadící pákou... Citovat
Chlumik Odesláno 18. srpen 2013 Odesláno 18. srpen 2013 Stejný problém sem taky řešil. nové lana a je po problému. Na jednom byl cca 1cm vytažený bovden. nejdřív sem ho nacpal zpátky, to vydrřelo 2 roky a pak se zas vythnul. Citovat
Dave_k Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 Tak už mám po diagnóze. Stejné jako Chlumik. Vytažené lanko řazení. Zítra jdu objednat do peugeotu. Servisák to nějak pobastlil, aby to trochu fungovalo, než se vymění. Jinak u mě to je táhlo na pohyb páky dopředu, dozadu. Cena bude buďto 2400,-, nebo kdyby sehnali dle serviceboxu díl starší 5ti let za 1642,-. Uvidíme. [upravil dne 16/9/13 19:22 od Dave_k] Citovat
Dave_k Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Řazení opraveno. Peugeot funguje opravdu rychle. V pondělí díl objednán a v úterý už jej měli na skladě. Jel prý až někde z rakouska. Měli aj tu lacinější variantu. Prý to je repas. Potvrzeno, že delší lanovod je pro ovládání dopředu dozadu a kratší, vlevo, vpravo. Nechal jsem si už i vyměnit olej, takže vše stálo sakum prdum 3100,-. Na detailu je vidět jak je bovden lehce povytažen. To samé na druhé straně. Byl víc, ale servisák jej zarazil jakoby z5 a důlčikem se to snažil zafixovat, což do výměny za nové vydrželo. [upravil dne 19/9/13 19:34 od Dave_k] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.