Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, priatelka si pred par mesiacmi kupila po druhom majitelovi 406 Break 2.0HDi 80Kw automat s 226 000 km. Po case sa ale zacali vyskytovat zvlastne problemy a to ze auto obcas nestartuje. pri otoceni klucom iba zhasne. niekedy sa to vyriesim tym ze sa auto parkrat zamne a odomkne (je na nom prapodivny two way car alarm) a zrazu ide. casto sa stava, ze tento alarm nechce zamknut auto ale to by bolo najmenej. minuly tyzden sa jej stalo, ze sla dole kompcom, zaradene D a auto sa z nicoho nic samo vyplo komplet cele. odstavila na krajnici a uz nenastartovala..auto bolo v servise, servisnik vymenil par suciastok (200€+60 odtahovka) a ze auto moze fungovat dalej. fungovalo od pondelka do dneska kedy znova neslo nastartovat ale tentokrat sa pretacal starter alebo ako sa to nazve (nevyznam sa :) ) ale motor nechyti. poprosim vas o nejake rady. dakujem :)

Odesláno

A není blbej ten alarm? Neodpuje něco co je potřeba k nastartování?

A když to ten mechanik opravoval, a teď to nefunguje, tak to u něj reklamovat?

Odesláno

Aj ja bych sa priklanal k temu alarmu. Moze to byt zdroj problemov. Ked mi blbol transponder na psinacke, tiez mi starter tocil motorom, ale nenastartoval, a vypisal na PC \"IMOBILIZER FAULT\" a zazla sa kontrolka klucika...

Takze, zacni s tym alarmom...

Odesláno

a mohol tento alarm sposobit aj to, ze sa cele auto za jazdy vyplo? a vedeli by ste mi poradit ako mam dat prec ten alarm?

[upravil dne 15/8/13 14:57 od DrSKusa]

Odesláno

ano, moze proste zablokovat imobiliser, a ten automaticky vypne (alebo vobec nedovoli nastartovat)...

Nevim, co to je za alarm, takze tazko povedat. Skus nekam do servisu, kde robia alarmy, aby ti to odborne odstranili, aby sa neco neposkodilo...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...