Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se zneužít nenechám... to se neboyte... To bych měl doma peklo a zatrhli by mi celej Peugeot-club :D

Hele Gotreku, ten tvuj worker se už musel za tu dobu, co sis ho dal pod nick dokopat až k Aborigins do Austrálie ne?

Taxi to Netopejrko pořádně prošpekuluj, napiš si scenario a něco zkusíme vyšpekulovat. Jo a ke kvalitnímu natáčení patří kvalitní cattering - to zařizuje produkce a to budeš ty... :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Hics

Hele Gotreku, ten tvuj worker se už musel za tu dobu, co sis ho dal pod nick dokopat až k Aborigins do Austrálie ne?

:D

Mám obavu, že už se hrabe zpátky...

Odesláno

Hics:

.....se neboj, v Šebetově skončil můj hermouš na krásném 7. místě (ze sedmi vzorků :D :D :D), což je důkaz, že jako kuchařka jsem výborná a máš se na co těšit :) :) :):P:P:P:aut:aut:aut:D:D:D:super

Odesláno
Původně zaslal: Hics

Taxi to Netopejrko pořádně prošpekuluj, napiš si scenario a něco zkusíme vyšpekulovat. Jo a ke kvalitnímu natáčení patří kvalitní cattering - to zařizuje produkce a to budeš ty... :D:D:D

A ja vam na to vsechno postavim poradnej Partystan, at vam do toho jidla a zneuzivani neprsi, co vy na to? :roker

Odesláno

hledal bych v topicu ohledne Plzne. Otazkou je ci je jeste link funkcni. Nebo neni to v galerii?... nahodou???....

Netopka: moje Tecko neni jen 2 dverovy, tesne vedle :) Ale s tim zlutym bys me 100% pojela v prvni zatacce :D - skoda, ze se to neda sehnat, ale kdo by to zaplatil. BTW: kolik uz tech pazroutu mas? Mylsim teda krome toho opravdovyho...

Odesláno

to Voštík:

;) jasně, ale zase uznej, že sehnat na benzínce model 405 je unikum samo o sobě :D

Jinak ja nechapu, kdo tu rozvířil, že mám hromadu Pažoutků :): mám jen dva, tu 407čku ze Šebe, teď tu žlutou 405ku a la Dakar, a ta modrá 406ka Coupé, co tu sedí v poličce vedle, ta je Juneaua, dostal ji k svátku :) takže i s velkým zeleným a červeným máme jen 5 pažoutků :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...