pires23 Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Takže problém s auto - počas jazdy je jedno či pod záťažou alebo bez vypne motor komplet, a vyskočí hláška Engine antipolutio...... Potom na cca 2 naštartovanie naskoči a beži normálne iba svieti kontrolka motora a Engine antipolut.... to zhasne po asi 3 naštartovani. Najhoršie je, že to robi nečakane a tuhne pri tom krv ... napr. v ľavom pruhu v nemecku kde je rýchlosť aká je a pri poslednej ceste do DE čiže teraz mi zdochol 3x. Podotýkam je nové palivové čerpadlo a fap off. Neviete náhodou niekto čo by to mohlo byť? Bol som tu na DIA v kvalitnom servise no Nemci sa s tým veľmi neserú... vraj keď je fap off tak to môže vyhadzovať nepresné chyby a ťažko priisť nato čo to môže byť.... pripajam zoznam z DIA niektoré veci som preložil v googly tak tu je cca čo by to mohlo byť- Fehlercode: 5153 - kod chyby Temperatursensor vor Kat - Snímač teploty Chybná funkcia Fehlercode: 896 - kod chyby Vorgluhsystem - Predohrev chybná funkcia Fehlercode: 4370 - kod chyby Kraftstofdruckregelung - Tlak paliva ovladanie Chybné ovládanie tlaku paliva Fehlercode: 1393 - kod chyby Bremslichtschalter A (Geschwindigkeits-Rebelanlage - Spinač brzdových svetiel (tempomat) Chybný signál Fehlercode: 581 - kod chyby Ladedruckregelventil A - zvýšenie tlaku ventil Slabý signál Fehlercode: 5399 - kod chyby Wegfahrsperren-Zentralvernegelungs-Steuergerät - imobilizer (centrálne zamykanie riadiaca jednotka) Chybné kódovanie Fehlercode: 565 - kod chyby Ladedrucksensor - snímač plniaceho tlaku Chybný signál tlaku paliva Chyby boli zmazané až na chybu 896, ktorá sa nedá zmazať. Prišiel som sem za prácou takže by som skúsil poriešiť niečo tu, mám tu známeho ktorý sa vyzná v autách avšak peugeot neni jeho silná stránka... Ďakujem Scan 607 2.pdf [upravil dne 8/8/13 19:44 od pires23] Citovat
groovred Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 Chyba 5153 je kvoli zasahu od Strakiho mam tam tu samu chybu po jeho odstraneni fap filtru [upravil dne 8/8/13 07:41 PM od groovred] Citovat
pires23 Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 nho super a máš podobné problémy alebo sa Ti to nejak prejavuje? resp. si to nejak skúšal opraviť? Citovat
groovred Odesláno 8. srpen 2013 Odesláno 8. srpen 2013 mne ta chyba nejde zmazat, pisal som Strakimu a vraj to je takto ok, nezdalo sa mi to pretoze u predchadzajuceho auta som mal tiez fap prec ale bolo to urobene uplne inač, ten fap mi v PP2000 vobec nenaslo a tu mi ho normalne načita neviem asi to bolo u predchadzajuceho auta robene v Bystřici nad Pernštejnem kde to robia inač nemam ale zatial taketo problemy ako ty no začinam mat problem z vibraciami a divnym chodom motoru na volnobeh, myslel som ze je to silentblokami na motore ale uz som vymenil vsetky a vybracie neustali [upravil dne 8/8/13 07:50 PM od groovred] Citovat
pires23 Odesláno 8. srpen 2013 Autor Odesláno 8. srpen 2013 nho tak každopádne je to zaujímave.... ale je to divné keďže auto ide normálne a zrazu cukne a zdochne nechápem ... ani v servise si s tým veľmi nevedeli rady [upravil dne 8/8/13 20:51 od pires23] Citovat
jofo Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Pires ja som mal presne to iste pred odchodom autom do irska. Z nicoho nic zhasol motor a isiel nastartovat az po nejakej dobe. Vymenil som podavacie cerpadlo a DRV ventil na vysokotlakom cerpadle a bol pokoj. Citovat
pires23 Odesláno 9. srpen 2013 Autor Odesláno 9. srpen 2013 Tak podávacie čerpadlo mám nové asi 2 mesiace .... ok skúsim sa pozrieť ešte na ten DRV ventil Citovat
pires23 Odesláno 10. srpen 2013 Autor Odesláno 10. srpen 2013 našiel som zaujímavú vec vid obrázok.... majú byť tieto hadičky odpojené a zaslepené??? má to nejaký vplyv na chod motora, rep. problémami ktoré uvádzam? resp. chyby ktoré vyhodila DIA Citovat
jofo Odesláno 11. srpen 2013 Odesláno 11. srpen 2013 Musi to byt zapojene. Toto by vyhadzovalo chybu turba, egr,.... a hadzalo motor do nudzaku, ale nemyslim ze by ho vyplo. Citovat
straki007 Odesláno 12. srpen 2013 Odesláno 12. srpen 2013 Jsou jenom pro FAP. A pokud mas FAPoff tak tam zapojene byt nemusi. Citovat
pires23 Odesláno 29. září 2013 Autor Odesláno 29. září 2013 Takže problém vyriešený, prepušťal šrob na púzdre palivového filtra, vymenil som ho spolu s palivovým filtrom a teraz ide bez problémov. Púzdro som objednal v DE priamo od Peugeot predajcu cena 97€ spolu s filtrom Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.