Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže problém s auto - počas jazdy je jedno či pod záťažou alebo bez vypne motor komplet, a vyskočí hláška Engine antipolutio...... Potom na cca 2 naštartovanie naskoči a beži normálne iba svieti kontrolka motora a Engine antipolut.... to zhasne po asi 3 naštartovani. Najhoršie je, že to robi nečakane a tuhne pri tom krv ... napr. v ľavom pruhu v nemecku kde je rýchlosť aká je a pri poslednej ceste do DE čiže teraz mi zdochol 3x. Podotýkam je nové palivové čerpadlo a fap off. Neviete náhodou niekto čo by to mohlo byť? Bol som tu na DIA v kvalitnom servise no Nemci sa s tým veľmi neserú... vraj keď je fap off tak to môže vyhadzovať nepresné chyby a ťažko priisť nato čo to môže byť.... pripajam zoznam z DIA niektoré veci som preložil v googly tak tu je cca čo by to mohlo byť-

Fehlercode: 5153 - kod chyby

Temperatursensor vor Kat - Snímač teploty

Chybná funkcia

Fehlercode: 896 - kod chyby

Vorgluhsystem - Predohrev

chybná funkcia

Fehlercode: 4370 - kod chyby

Kraftstofdruckregelung - Tlak paliva ovladanie

Chybné ovládanie tlaku paliva

Fehlercode: 1393 - kod chyby

Bremslichtschalter A (Geschwindigkeits-Rebelanlage - Spinač brzdových svetiel (tempomat)

Chybný signál

Fehlercode: 581 - kod chyby

Ladedruckregelventil A - zvýšenie tlaku ventil

Slabý signál

Fehlercode: 5399 - kod chyby

Wegfahrsperren-Zentralvernegelungs-Steuergerät - imobilizer (centrálne zamykanie riadiaca jednotka)

Chybné kódovanie

Fehlercode: 565 - kod chyby

Ladedrucksensor - snímač plniaceho tlaku

Chybný signál tlaku paliva

Chyby boli zmazané až na chybu 896, ktorá sa nedá zmazať. Prišiel som sem za prácou takže by som skúsil poriešiť niečo tu, mám tu známeho ktorý sa vyzná v autách avšak peugeot neni jeho silná stránka...

Ďakujem

post-38117-14109632715394_thumb.jpg

Scan 607 2.pdf

[upravil dne 8/8/13 19:44 od pires23]

Odesláno

mne ta chyba nejde zmazat, pisal som Strakimu a vraj to je takto ok, nezdalo sa mi to pretoze u predchadzajuceho auta som mal tiez fap prec ale bolo to urobene uplne inač, ten fap mi v PP2000 vobec nenaslo a tu mi ho normalne načita neviem asi to bolo u predchadzajuceho auta robene v Bystřici nad Pernštejnem kde to robia inač :myslim nemam ale zatial taketo problemy ako ty no začinam mat problem z vibraciami a divnym chodom motoru na volnobeh, myslel som ze je to silentblokami na motore ale uz som vymenil vsetky a vybracie neustali :myslim

[upravil dne 8/8/13 07:50 PM od groovred]

Odesláno

nho tak každopádne je to zaujímave....

ale je to divné keďže auto ide normálne a zrazu cukne a zdochne nechápem ... ani v servise si s tým veľmi nevedeli rady

[upravil dne 8/8/13 20:51 od pires23]

Odesláno

Pires ja som mal presne to iste pred odchodom autom do irska. Z nicoho nic zhasol motor a isiel nastartovat az po nejakej dobe. Vymenil som podavacie cerpadlo a DRV ventil na vysokotlakom cerpadle a bol pokoj.

Odesláno

našiel som zaujímavú vec vid obrázok.... majú byť tieto hadičky odpojené a zaslepené??? má to nejaký vplyv na chod motora, rep. problémami ktoré uvádzam? resp. chyby ktoré vyhodila DIA

post-38117-14109632728993_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže problém vyriešený, prepušťal šrob na púzdre palivového filtra, vymenil som ho spolu s palivovým filtrom a teraz ide bez problémov. Púzdro som objednal v DE priamo od Peugeot predajcu cena 97€ spolu s filtrom

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...