neutral Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 čao kluci. technický dotaz. v chladicím okruhu mi nejde kapalina do celeho okruhu,ale do casti. po nastartovani a pusteni do topeni jde dal, po vypnuti se vraci a zveda se hladina v nadobce. odvzdusnovaky otevrene a pres ne nejde ani kapka. Termostat? Podotýkám,že dávám novou kapalinu, měnil se chladič a čidlo. Auto se předtím uvařilo a starej chladič praskl. Citovat
Hafity Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Bez nastartovanýho motoru otevři všechny 3 odvzdušňováky a jak z nich bude postupně vytékat kapalina bez bublin, tak je zavírej.... Citovat
neutral Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 To jsem dělal, nedělám to poprvé. Ale nevyteklo nic a nádobka naplněná po MAX. Citovat
neutral Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 No napadlo me to,ale na druhou stranu se k nemu voda skoro nedostane,tak mozna spis pumpa,ne? Citovat
ferinko2 Odesláno 6. srpen 2013 Odesláno 6. srpen 2013 Vyber termostat,ten musí mať aj voľný obtok alebo malú dierku v klapke.Je to upchaté a nedovolí ti naplniť sytém.Vodná pumpa aj keby bola vadná tak systém naplníš.Iba žeby tiež bola upchatá,ale to pri jej rozmeroch neprichádza do úvahy. P.S.A tie odvzdušnovaky su vobec priechodné??? [upravil dne 6/8/13 22:03 od ferinko2] Citovat
neutral Odesláno 6. srpen 2013 Autor Odesláno 6. srpen 2013 odvzdusnovaky jsou v poradku... dírka v klapce kde asi? Citovat
Hafity Odesláno 7. srpen 2013 Odesláno 7. srpen 2013 Přímo v termostatu. Musí být otočena nahoru.... Citovat
neutral Odesláno 14. srpen 2013 Autor Odesláno 14. srpen 2013 tak termostat je v pořádku, tak už jen pumpa,ne? Citovat
ferinko2 Odesláno 15. srpen 2013 Odesláno 15. srpen 2013 Ten chladič si menil za nový,či použitý?Nie je chladič ak bol používaný zanesený?Poodpájal by som hadice a prefukol systém kompresorom.V prvom rade chladič či je vôbec priepustný,ked cez kúrenie je to ok. Citovat
neutral Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Tak příčina objevena a opraveno. Vodní pumpa. Citovat
neutral Odesláno 25. srpen 2013 Autor Odesláno 25. srpen 2013 Co já vím, já ji neměnil. A nemluvil jsem ještě s kámošem,co to dělal. Citovat
ferinko2 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 No to by fakt zaujímalo ako pre vodnú pumpu neodvzdušníš chladič:myslim:myslim Citovat
neutral Odesláno 26. srpen 2013 Autor Odesláno 26. srpen 2013 pánové já fakt nevím,ale vyměnilo se to, i termostat, a šlape to jak hodinky...nepřehřívá se, nic...všechno v pořádku.... Citovat
ferinko2 Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 To je fajn,ale blok motora a chladič sa naplní aj pri nefukčnej pumpe.Takže si myslím , že to bolo tým termostatom.Ale už je to pasé,takže veľa šťastných kilometrov:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.