Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čauves chlapi, mám 406 coupe 99rok 99 kw.. zajímalo by mě za kolik s tim jezdíte v centru ? mně to teď žere asi 12 a s klimou tak 12,6 .. chci zkusit vyměnit lambdu tak jsem se chtěl zeptat kde jí koupim nejlíp nebo co by jste udělali Vy ? Díky

Odesláno

Hm ak je to 3 liter tak to mas ok. A ak 2 tak je to trochu moc. Predtym nez zacnes nieco menit tak to daj niekomu kto vie ako sondy a vsetko okolo zmerat a az potom nieco vymienaj. Spotreba moze byt sposobena vselicim. Od vahy vzduchu, sondy,filtre,.......

Odesláno

Podle kw se jedná o 2.0benzín,takže máš jednu lamda sondu.Osobně bych jí vyměnil,stejnak mají lamda sondy doporučenou výměnu kolem 150-200 tis km...počítám,že tvoje coupé ma už něco najeto.

Já nedávno měnil lamda sondy na svém coupé V6(4lamda sondy) má už najeto přes 178tis km. a po výměně auto jede pocitově líp,a hlavně šla spotřeba dolů a už zas vpohodě jezdím pod 9l/100km kombinovaně.

[upravil dne 5/8/2013 09:08 od John]

Odesláno

Jj dvoulitr to je.. má najeto 150tis. ale řekl bych že spíš víc.. takže by to stejně chtělo vyměnit ... koukal jsem že stojí 2tis nebo se dá sehnat líp ? díky

Odesláno

Tak to jí určitě vyměn a budeš mít klid...2tís je vpohodě cena.Samozřejmě se dá sehnat i za míň,pokud máš někoho kdo ti dokáže sehnat se slevou...A nebo pro řádný členy clubu je možnost nakupovat se slevou třeba v Autokelly nebo Elitu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...