Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Výfukový systémy (všechno je brutálně drahý), zadní náprava, převodovka...Jenom na okraj: velké množství dílů z 206tek nepasuje na RC.
Mohl bys to trošku rozvést? Co konkrétně se na výfukovým systému a převodovce sype?

To že díly budou drahý je mi jasný ;)

Odesláno

Nesype se, ale stárne...A časem je prostě potřeba vyměnit a pak je to raketa...

Převodovka je dle mého skromného názoru na takový motor poddimenzovaná, takže pokud s tím někde pořád kravil, tak bude mít to nejlepší za sebou...

Odesláno

Ja tam mam zadní díl výfuku od Remuse a ješte jsem ho nikde nenašel na netu a přemyslim časem udělat celej nerez a da se koupit 12tis tak že si myslím že tak dráhy to neni. Zaleži co od toho auta čekáš? Je to dobry auto ale já čekal trošku víc od nej tak si ho musim podle sebe přizpůsobit je to promě spiš Srdeční zaležitost .

Odesláno

Tak pokud porovnám zadní výfuk na SWčko a RCčko, tak na RCčko je 10x dražší :)

Jinak já osobně jsem spokojen...Nevím jak je to na tom RCčko se sériovým podvozkem, já mám KWčko a auto se chová jako motokára a není problém ujet 90% aut v ČR jak v zatáčkách tak na rovince.

A ano, vím, že jsou auta, co jsou lepší/rychlejší/... avšak samozřejmě také v jiné cenové kategorii.

Odesláno

tak zrovna výfuk bych vůbec neřešil, to je v pohodě ;)

Spíš mě vyděsila ta převodovka, jak jste o ní psali. Uvažuju i o 106 S16, ale sehnat pěknej kus je nemožný, tak jsem začal uvažovat spíš o RC. A tak jak je typickej neduh škubání motoru u 106 S16, chtěl jsem vědět jestli nějaký podobný nemoci nemá i RC. Protože cokoli mechanickýho jako váma zmíněnej výfuk nebo podvozkový věci, to je v pohodě, ale pokud by se na tom srala elektronika nebo výše zmíněná převodovka, to už sranda není...

Odesláno

ja resil stejny problem a skoncil sem v RCcku. Tedka mam na tachometru 198k km a jede to jak hlupe :D musel sem menit vyfuk a musel sem ho koupit v anglii protoze ve francii nemaji nahradni dily. Stalo me to 360e i s postou. Jedine co se mi na tom aute moc nelibi sou brzdy, ale to se da taky lehce vyresit ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...