crypto Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Pri 35-45km na pravej strave pocujem nejaky harmonicky zvuk (ako keby nieco suchalo v kolese?? prevodovke??) vsymol som si pri preradeni 2-3 asi 3000otacok...obcas, potom pretane ale nie vzdy obcas ked vytocim do lava...a nie pravidelne... Capy, klby, brzdy, tlmice, repas napravy, nove pnematiky vsetko nove..... Homokinetzixcky klb je v porisku, tiez ziadna skalka v v oblozeni...Skusali mi to pozerat viaceri mechanici, servis nikto nevie... Peugeot 206SW r.2006 125000kM.... Mam skusit vymenit olej do prevodovky?? (vsak je celozivotny) alebo chyba diferencial ze pri zatazeni?? Pomoc:::: Dakujem :-) Citovat
koblih69 Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Pochybuju, že výměna oleje pomůže nicméně náplň rozhodně celoživotní není Citovat
pastorek Odesláno 26. červenec 2013 Odesláno 26. červenec 2013 Pozrel by som vôľu ložiska a brzdové doštičky. Takéto zvuky robievajú brzdy. Citovat
crypto Odesláno 26. červenec 2013 Autor Odesláno 26. červenec 2013 loziska kolesa sa menili spolu s repasom napravy 4/2013 + noive brzdove oblozenia.,.. Fakt neviem co to moze byt :-( uz som zaufali a nasraty :-) § [upravil dne 26/7/13 21:09 od crypto] Citovat
venomcz Odesláno 30. červenec 2013 Odesláno 30. červenec 2013 Mám podobnou , ikdyž teda asi jinou zkušenost. Když jsem se rozjížděl a zatáčel , tak mi něco křupalo u nápravy . Zvuk jak když je špatná tyčka stabilizátoru nebo něco na ten způsob. Zjistil jsem že to tak udělá jen jednou a znovu to udělá když brzdím. Jako by se něco vracelo tam a zpět . Tyčky byly nové , tlumiče též , čepy a vše okolo bylo v pořádku . problém je ten že když je to zvedlé a nesedí to na tlumičích tak to neposnáš .I homo kloub byl OK . Tak tedy sundat všechno z přední nápravy , vyčistit , namazat co jde ,při té příležitosti vyměnit prachovku . namontovat zpátky a hle ? problém zmizel. někdy se stane že je prostě někde vakl . oprava zdarma akorát to zabere odpoledne no. Zkus a uvidíš Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.