Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pri 35-45km na pravej strave pocujem nejaky harmonicky zvuk (ako keby nieco suchalo v kolese?? prevodovke??) vsymol som si pri preradeni 2-3 asi 3000otacok...obcas, potom pretane ale nie vzdy obcas ked vytocim do lava...a nie pravidelne... Capy, klby, brzdy, tlmice, repas napravy, nove pnematiky vsetko nove..... Homokinetzixcky klb je v porisku, tiez ziadna skalka v v oblozeni...Skusali mi to pozerat viaceri mechanici, servis nikto nevie... Peugeot 206SW r.2006 125000kM.... Mam skusit vymenit olej do prevodovky?? (vsak je celozivotny) alebo chyba diferencial ze pri zatazeni??

Pomoc:::: Dakujem :-)

Odesláno

loziska kolesa sa menili spolu s repasom napravy 4/2013 + noive brzdove oblozenia.,.. Fakt neviem co to moze byt :-( uz som zaufali a nasraty :-)

§

[upravil dne 26/7/13 21:09 od crypto]

Odesláno

Mám podobnou , ikdyž teda asi jinou zkušenost. Když jsem se rozjížděl a zatáčel , tak mi něco křupalo u nápravy . Zvuk jak když je špatná tyčka stabilizátoru nebo něco na ten způsob. Zjistil jsem že to tak udělá jen jednou a znovu to udělá když brzdím. Jako by se něco vracelo tam a zpět . Tyčky byly nové , tlumiče též , čepy a vše okolo bylo v pořádku . problém je ten že když je to zvedlé a nesedí to na tlumičích tak to neposnáš .I homo kloub byl OK .

Tak tedy sundat všechno z přední nápravy , vyčistit , namazat co jde ,při té příležitosti vyměnit prachovku . namontovat zpátky a hle ? problém zmizel. někdy se stane že je prostě někde vakl . oprava zdarma akorát to zabere odpoledne no.

Zkus a uvidíš :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...