Lucius66 Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 Zdravím chtěl bych se zeptat odkud může téct olej na tyto místa? Foto jsem použil tady z webu:http://www.2i.cz/e0c96b4192 V oblasti velkého kruhu je to celé od oleje a v malém kruhu se olej hromadí a kape na zem.Začalo to občas že jsem našel pod autem třeba dvě tři kapky.Momentálně to vypnutí motoru udělá louži v průměru 10X10 CM.Během jízdy jsem si nevšiml nějaké stopy ale po zastavení to vždy vyteče:/ Citovat
velkybanan Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 dle mne prolíná servo olej z té hadicové spojky. Citovat
Lucius66 Odesláno 19. červenec 2013 Autor Odesláno 19. červenec 2013 Vypadá to na to..jinak přidávám pár fotek. http://postimg.org/gallery/7256pw82/ Zdá se mě že to nějak strhnutý nebo něco... [upravil dne 19/7/13 18:21 od Lucius66] Citovat
velkybanan Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 jj to se stává . takže vyndat ven.pokud to budeš mít vyndané a v tom spoji s tou trubkou otočíš je to v hají. 1.buď to zkusíš někde kde to dělají aby to přelisovali.pak udělat tlakovou zkoušku. 2.necháš si udělat novou spojku s novou hadicí. 3.seženeš někde z vraku jinou použitou 4.jestli jsi bohatej kup si novou Citovat
velkybanan Odesláno 19. červenec 2013 Odesláno 19. červenec 2013 no koukni do SB uvidíš tam i cenu. každopádně já to dělal na Partnerovi a tato hadice výjde na cca 5000,- nacož jsem se z hluboka vy... nová spojka a hadice mne vyšla na 450,- a mám klid práce když víš jak z auta tak za 40min demontaž a montáž nové spojky 10min s tlakovou zkouškou PS:práci myslím na partnerovi na 406 nevím nedělal jsem [Edited on 19/7/13 19:37 by velkybanan] Citovat
Lucius66 Odesláno 19. červenec 2013 Autor Odesláno 19. červenec 2013 Nejsem si zase na 100% jistej i když to tak vypadá že to bude tím.Protože za poslední 4 dny mě z toho vyteklo asi 4x za den taková louže jako je na fotce a když jsem se díval do nádobky se servo olejem tak je na hranici MAX.Navíc ten olej je načervenalý přitom ten co z toho teče je černej jak bota.Další věc když auto nastartuji tak nechám volnoběh tak z toho nic neteče ani při otáčení kolama.Ale stačí ujet 1-2 Km zastavit vypnout motor nebo ho nechat nastartovaný a do 10-15 minut je pod tím louže jako na fotce co jsem přidal.Po těch 15 minutách už z toho nic nekape...není tam někde na zadní straně motoru v tom místě nad tou hadicí a spojkou nějaká zátka nebo něco z čeho by tekl motorový olej?? Jsem se teda zapomněl podívat na měrku a dle PC mě to ukazuje dvě nebo tři kostky oleje záleží jak se tomu momentálně chce.Přitom na novém oleji jsem najel sotva 2000Km...když tak díky za další radu. [upravil dne 19/7/13 20:32 od Lucius66] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.