ziadnemena Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Zdravím páni, Dnes mi pravdepodobne odyšla spojka na Peugeot 206 r.v. 2001 1.9 D > Normálne som zaparkoval auto pri obchode, bez nejakých problémov, ked som odchádzal z obchodu tak som mal na pedáli zrazu vôľu cca 5cm, pričom tam táto predtým nebola! > so zmačknutou spojkou pri naštartovanom motore nejde zaradiť žiadna rýchlosť > pri vypnutom motore idu zaradiť všetky rýchlosti bez ohľadu na to či je spojka zmačknuta alebo nie. > na spojkovom pedáli je taký šrob, kto sa da pravepodobne šponovať spojkove lánko, skušal som sa snim pohrať ale bez efektu :/ Otázky na vás: - Odyšla mi komplet spojka? - kolko stojí výmena celej spojky v servise? (kupoval by som nejaku lacnejšiu) Ďakujem [upravil dne 14/7/2013 21:50 od Béďa] Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 jestli máš ovládání spojky lankem, tak je špatný samostav v lanku, takže lanko vyměnit na pedálu spojky se spojka nijak seřídit nedá Citovat
ziadnemena Odesláno 14. červenec 2013 Autor Odesláno 14. červenec 2013 jestli máš ovládání spojky lankem, tak je špatný samostav v lanku, takže lanko vyměnit na pedálu spojky se spojka nijak seřídit nedá vdaka za odpoved, to spojkove lanko si viem nejako došponovať? alebo to je už cele na nič? Citovat
ozzy56 Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 to nové lanko se seřídí samo--automaticky když párkrát sešlápneš pedál spojky Citovat
Dave_GTI Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 pokud nebude vybavený štelováním :-) edit: Což za sebe nedoporučuji [upravil dne 14.7.13 21:52 od Dave_GTI] Citovat
marko306 Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Ak sa pokazý samoštel, tak je to už iba na výmenu lanka. Ak auto nie je naštartované, tak ti vždy pôjdu hádzať rýchlosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.